Jaký je to chladič? A co tě vede k doměnce, že je správně nasazený? Člověk by neměl si být automaticky jist, že to co udělal je naprosto dokonalé ... měl by se na to koukat ... zda by se to nedalo udělat lépe. Jsi tak bezchybný abys to (o správně namontovaném chladiči) tvrdil i nadále?
Tak ted koukam, ze teplotu cpu mam mensi nez jadra o par stupnu, tak je to asi ok, ale mam jinej problem Mam pripojenej zadni vetrak, co saje vzduch na PWR konektor, zapnul jsem windows, tocil se v pohode, pak zapnu crysis a prestane se tocit
Zdravím,
proniknul jsem dnes pomalu do tajů M2 SSD disků :D Nahodil jsem 1x 512GB Adata Legend 710 na systém a 1x 1TB Adata Legend 800 na hry. Koukal jsem teď na teploty a jsem docela překvapený, že ten systémový má asi 61° a v Crystal Disk Info to...
Poslední příspěvek
Občas si tu před akcí kolem PC něco pročti ať neděláš takový boty jako zde nebo vedle s RAM ;)
Díky, za rady. Za žádné boty bych to neoznačil. To co se tady popisuje se mi v životě nestalo, ani nikomu z mého okolí.
nějakou dobu již používám pro systém M.2 disk Patriot P310 480GB . Nicméně slot pro tento disk (na základní desce MSI B150M Mortar Arctic ) je hůře umístěn (přímo pod slotem na grafickou kartu - kterou mám Nvidia RTX2070 8GB od MSI) ....
Poslední příspěvek
Ok díky za odpověď :-) . Jsem myslel, že mám teploty příliš vysoké. Rád bych aby vydržel delší dobu. Se docela divím, že ty disky tolik hřejou.