problém se zapojením nové graf. karty Vyřešeno
Re: problém se zapojením nové graf. karty
ta druhá vypadá hodně podobně tý co mám teď.. takže asi šáhnu po ní, děkuju ti za pomoc 

Ale jak jsem psal, čekej ještě na rady zkušenějších, ty ti něco třeba najdou v aukcích, já sem koukal jen na Kup teď jak už jsem psal.
Just Fucking Google It!
a ještě dotaz.. můžou s tím být problémy? např nějaké ovladače nebo tak? moc nevím jak to chodí
a nebo problémy s přendaváním komponentů např. procesoru? jsem hodně laik,tak mi musíte říct všechno
a nebo problémy s přendaváním komponentů např. procesoru? jsem hodně laik,tak mi musíte říct všechno

noo, mám trochu pocit že jste na mě zapomněli :(
Čau mám stejný problém s Radeonem 5770 vapor-x a někdo na internetu psal že to dělá u starších základovek a že stačí update BIOSU já jsem se k tomu ještě nedostal ale můžeš to zkusit. Pak napiš jestli to pomohlo adresa Mikyss007@seznam.cz
Je to lehký,odpojíš všechny kabely, vytáhneš grafiku, vyndáš desku z case, sundáš chladič (někdy se přilepí tak je potřeba ho trochu nahřát (tím že zahřeješ procesor prací, ne že budeš nahřejvat zapalovačem
)), vyndáš ram, cpu, pak to všechno dáš do tý nový desky, přišroubuješ, dáš tam grafiku a zapojíš kabely. Kdyby byly problémy tak sem napiš.
Ale asi budeš muset přeinstalovat OS a pokud máš OEM verzi windows tak budeš muset zakoupit i novou licenci protože OEM licence se váže na základní desku. Ale nejdřív bych to zkusil protože já OEM licenci rozjel na dvou počítačích zároveň.
Pak nainstaluješ všechny potřebný ovladače a je to.

Ale asi budeš muset přeinstalovat OS a pokud máš OEM verzi windows tak budeš muset zakoupit i novou licenci protože OEM licence se váže na základní desku. Ale nejdřív bych to zkusil protože já OEM licenci rozjel na dvou počítačích zároveň.
Pak nainstaluješ všechny potřebný ovladače a je to.
Just Fucking Google It!
a kolik může stát ta nová licence?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud máš OEM tak za určitý okolností myslím můžeš MB vyměnit, zeptej se na podpoře.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
..
Naposledy upravil(a) Žemli dne 11 srp 2011 22:37, celkem upraveno 1 x.
Před 20 minutami jsi souhlasil s tím že si přečteš pravidla fóra a už si je nepamatuješ?
Tak já ti je připomenu:
Tak já ti je připomenu:
Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu!
Just Fucking Google It!
abych řek pravdu tak nečet.omlouvam se zapožim nový
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2582
-