Ahoj všem,
moc bych rád někoho poprosil, zda by mi mohl pomoci s problémem. Hrál jsem FIFA fotbal a hra mi spadla a restartoval se mi PC. Jenže od té doby se už nerozjel. Zapnu ho, začíná hučet,jako obvykle,ale už nepípne a nenajede bios. Nevím,kde by mohla být chyba nebo co se vůbec děje. Děkuji moc za postřehy a pomoc.
Nenajede PC
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nenajede PC
Popiš celou sestavu detailně. Tzn. komponenty, značku, typ, parametry. Pravděpodobně kleknul zdroj.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nenajede PC
Vítám Tě na Pc-help! Zkus spustit PC v minimální konfiguraci tj zdroj, základní deska s procesorem, jedna paměť a GK. Vše ostatní odpojit a to datový i napájecí kabel. Stejně tak vše připojené z venku k bedně. Máš-li více pamětí jak jednu vyzkoušej je postupně. Pokud s některou pamětí PC naběhne, tak vadná je s níž nenaběhne.V této konfiguraci PC případně naběhne s chybou, že nemá odkud bootovat. Pokud nenaběhne ani s jednou, vyzkoušej PC s jiným, určitě dobrým zdrojem (třeba na tento test půjčený od kamaráda). Stejně tak i s GK. Pokud PC naběhne s jiným, zdrojem, nebo jinou GK, je původní vadné. Pokud nenaběhne ani v jednom případě je pravděpodobně vadná základní deska nebo procesor, což už tak jednoduše vyzkoušet nejde. Napiš, jak jsi s testy pochodil.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Po nastavování frekvence RAM nenajede PC Příloha(y)
od Jirka88 » 16 zář 2024 18:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2759
-
od Jirka88
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 20:57
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”