USB TV tuner se nekamaradi s LCD monitorem

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

staki
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

USB TV tuner se nekamaradi s LCD monitorem

Příspěvekod staki » 06 led 2012 22:31

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, jak vyřešit můj zajímavý problém. Na studentském bytě mám v notebooku připojený USB TV tuner. Do něj mám klasicky přivedený koaxiální kabel. Vše je v pohodě, dokud k notebooku nepřipojím externí monitor - televize přestane jít.

UPOZORŇUJU, že doma mi tohle zapojení bez problému fungovalo, přesně tenhle monitor a přesně tenhle tuner.

Podobný problém nastane, když do dalšího USB připojím tiskárnu - obraz se začne trhat.

Zkoušel jsem vyměnit napájecí kabel k monitoru, VGA kabel, vést anténu jinudy, tuner připojit do napájenýho USB hubu a nic z toho nepomohlo. Jsem zoufalý, nevím co by mohlo být příčinou. Ještě jednou zdůrazňuju, že před odstěhováním z domova na studenstský byt jsem používal úplně stejné komponenty bez problému společně připojené k notebooku, nedošlo k žádné změně.

• TV tuner - Gigabyte U7300

Děkuji za každou radu.
Asus N61V:
Intel Core 2 Quad Q9000 2,00 GHz, 4GB DDR3 1066MHz, NVIDIA GeForce GT 240M 1024 MB, 500GB SATA II (5400rpm)

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: USB TV tuner se nekamaradi s LCD monitorem

Příspěvekod guest » 06 led 2012 23:33

Zkus všechno zapojit do jedné zásuvky, resp. prodlužovačky /psa/ kde je několik zásuvek. Pokud to nepomůže, pak bys musel malinko upravit konektor z kabelovky. Přerušit stínění a přemostit nějakým kondenzátorem, např.22nF.
Přílohy
MK380d - C.JPG
MK380d - C.JPG (9 KiB) Zobrazeno 241 x

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”