Čtečka karet mi nechce číst MicroSD karty*
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Čtečka karet mi nechce číst MicroSD karty*
Dobrý den potreboval bych poradit nefungujemi slot na karty,karty se vubec nenactou navim co stim prosim poiradte.Dekuji Svoboda
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 08 led 2012 12:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis. Trochu míň spěchu a radši si to po sobě přečti, skoro v každém slově překlep
Důvod: Upraven nadpis. Trochu míň spěchu a radši si to po sobě přečti, skoro v každém slově překlep
Re: mikro sdd
Karty jsou jen SD nebo SDHC? Čtečka rovněž tak
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Čtečka karet mi nechce číst MicroSD karty*
OK ale driv me to fungoval bez problemu.Mel jsem visty ale ty jsem preintaloval na win 7 a ote doby nefunguji jinak je vse ok.
Neviem či to nebude tým, že nemáš na čítačku ovládač. Pozri si v správcovi zariadení či tam náhodou nemáš nejaké neznáme zariadenie. Ak áno skús si stiahnuť ovládač na tú čítačku.
ASUS X75VB-TY027H - Win 8 64-bit, CPU Intel Core I5 2x 2,6 GH - TB 3,2GH, NVIDIA GeForce GT 740M , Intel HD Graphics 4000, 6 GB Memory
Nezname zarizeni tam neni ale ani zedny ovladac takze chyby ovladac na pametove zarizeni navis kde ho sezenu.Díky
Na strankach vyrobce
Odesláno z mého HD2 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HD2 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
OK pokusim se to nsjit diky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Led 2012 17:17) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Led 2012 17:17) ---
Tak jsem se zmilil nasel jsem nezname zarizeni ale mavim co stim poradte.Miras2909 píše:Nezname zarizeni tam neni ale ani zedny ovladac takze chyby ovladac na pametove zarizeni navis kde ho sezenu.Díky
Nainstaluj ten ovladač...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek