Obrazovka zčerná - zvuk jede ve smyčce Vyřešeno
Re: Obrazovka zčerná - zvuk jede ve smyčce
Jo, ale je možný, že problém je v samotných hrách. Pátral jsem po zahraničních forech a u těchto her (Batman arkham asylum a Grid)-a ukazalo se, že vic lidi ma stejnej problém a pravděpodobně mají hry problém se zvukovkama realtek a jejich ovladačema..
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus se podívat zda nejsou nějaké patche k těm hrám, případně si pohraj s ovladači zkus starší/novější (ne vždy jsou nejnovější nejvhodnější) případně pokud existují tak alternativy (neoficiální ovladače).
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
přes Live update bych to nedělal je to jedna s věci která se MSI nepovedla radši ten flash udělej přes DOS
Dum Spiro Spero
Spem retine
S Rozumem a Odvahou
Audacem Fortuna Iuvat
Sciens Vincit
Semper Fi
Spem retine
S Rozumem a Odvahou
Audacem Fortuna Iuvat
Sciens Vincit
Semper Fi
JJ ten flash jsem udělal pres dos a celkem vpohodě, ale problém je pravděpodobně v ovladacich zvukovky realtek-boužel jsem neoficiální ovladače na ni nenašel a starši ovladače taky nepomohly.
Naposledy upravil(a) vitocz dne 09 úno 2012 20:32, celkem upraveno 1 x.
Dum Spiro Spero
Spem retine
S Rozumem a Odvahou
Audacem Fortuna Iuvat
Sciens Vincit
Semper Fi
Spem retine
S Rozumem a Odvahou
Audacem Fortuna Iuvat
Sciens Vincit
Semper Fi
Bohužel ty ovladače problém nevyřešily a patche taky ne. Takže i když se mi to moc nezdá, tak koupím chladící podložku a snad to problém vyřeší, ale četl jsem pár recenzí a většina podložek snížila, třeba i o 10 C teplotu CPU, ale na grafiku měla jen minimální dopad (2-4 C) tak nevím.
(Jinak jsem zkoušel Mafii 2 -teploty se držely u 72 C na grafice a 60-65 na CPU -Hral jsem treba 2 h-a nedoslo k zamrznuti.
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Úno 2012 15:45) ---
Mám zkusit i flash biosu grafiky? Ještě jsem to nedělal a nwm jestli by to něco řešilo. - Jestli to neslouží jen k taktování grafiky atd.
(Jinak jsem zkoušel Mafii 2 -teploty se držely u 72 C na grafice a 60-65 na CPU -Hral jsem treba 2 h-a nedoslo k zamrznuti.
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Úno 2012 15:45) ---
Mám zkusit i flash biosu grafiky? Ještě jsem to nedělal a nwm jestli by to něco řešilo. - Jestli to neslouží jen k taktování grafiky atd.
Re: Obrazovka zčerná - zvuk jede ve smyčce Vyřešeno
Vím že je tato otázka už trochu starší ale vlastním stejný notebook a na takovéhle sekání hry mi pomohl program MSI afterburner ke stažení zde: http://event.msi.com/vga/afterburner/index.htm Po nainstalování stačí zapnout a nastavit core clock na 600Mhz a memory clock na 700Mhz.Pomohlo mi to u her jako gta 4,fallout 3 a TES V Skyrim.(Program musí být shozen na liště)
Čau, ikdyž není afterburner trvalým řešením, tak pády při hraní vyřešil... díky moc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 1920
-
od pidlo