nezobrazuje si mi diskova jednotka

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

sarkanll
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

nezobrazuje si mi diskova jednotka

Příspěvekod sarkanll » 26 úno 2012 15:31

v pocitaci mam dva dysky .prvni mam rozdelan na C a D celkove kolem 500G , druhy (Z) nemam rozdeleny a ma kolem 1,5T ale ve startu se mi objevuji pouze C a D a na plose misto ikon u programu co mam na Z je jenom "bila plocha s linkou na hore" a kdyz chci spustit napr hru tak mi to pise abych vlozil CD, a pri stahovani (cilovoz slozku mam na Z) se "program" normalne stahuje a de spustit ale starsi stahnuty program us ne,mam pocitac pusteny asi od 8h ale vsiml sem si toho as ted,tak sem skusil restart ale nic se nestalo jen se mi zdalo ze nabyha dyl, a asi pred tydnem sem mel PC v oprave kvuly reinstalu Windowsu (viewtopic.php?f=46&t=81874) ............. prosim o pomoc

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2012 15:39) ---

tak jeste doatek: tak ted sem zjistil ze se mi zacaly stahovat do C (C:\Documents and Settings\Karel\Dokumenty\Stažené soubory)

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2012 15:42) ---

a deste kdyz sem kolem 11h stahoval film (prave do Z) tak se mi sekl pocitac, po restaru se zacal stahovat , ale us do C(toho sem si nevsiml)

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2012 18:17) ---

hm skusil sem znova restart a napsalo mi to ze pc byl obnoven po zavazne chybe....takze zatim de

Reklama

Zpět na “Problémy s hardwarem”