Tak sestavu jsem vybíral podle vašich rad, tak snad to do sebe jde, je tady odkaz na sestavu tak se prosím mrkni.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Čer 19, 2012 8:11 pm) ---
Tak zdroj jsem dal do starého PC, kde byl, a staré PC normálně jede. Tak nevím kde hledat chybu, docela mě to štve, nebyl to zrovna levný špás :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Čer 19, 2012 8:27 pm) ---
Mohl by někdo doporučit člověka v ostravě či okolí, kdo by se na to se mnou mrkl? Klidně bych dojel.
Nově sestvené pc se nezapne
Re: Nově sestvené pc se nezapne
přídavné napájení procesoru máš zapojeno?ke každé nove desce je užívatelský manual....dle toho zapoj kablíky od bedny.jak už ti tady psali....nech v desce procesor...jednu ramku ....grafiku + připoj klávesnici a monitor .....spust komp(pokud se ti objeví černá obrazovka s testem komponent.... STISKNI DELETE a zkus se dostat do biosu.....když ti naběhne tak máš vyhráno....teprve potom přípoj hardisk,mechaniku atd.
- shutterCZE
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Nedotýkal si se náhodou vnitřku socketu ? Slyšel sem ,že tyhle intelácký jsou na to hodně citlivý a můžeš to klidně zničit. Popiš jak si přesně vkládal procesor do patice..
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo napájení připojeno mám a procesor sjem vzalnormálně mezi prsty a položil do socketu
Visit: http://www.svedsketanky.cz
já měl ten samý problém a pomohl mi tu už zmiňovaný Clear CMOS (najdeš ho dole u zapojení těch mikrospínačů) stačí to jen šroubováčkem spojit. Mě to pomohlo
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak vyhodit jumper můžu, ale nemá to ten samý efekt jako vyndání baterky z desky?
nemáš možnost zkusit jiné RAM? Mohou být nekompatibilní
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x
U desky je toto: video výstupy lze využít pouze při osazení procesoru s integrovaným grafickým čipem. Ale procesor grafické jádro nemá. Ale nevím, jestli to s tím souvisí.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
JE to blbé, ale je to tak. I to se stává - je vadná buď deska nebo procesor. Ramkama to nebude, když to nejede ani s jednou z nich, ještě možná grafika - ale je to fakt jen spekulace.
Vzhledem k tomu, že jsem nefunkční procesor Intel viděl 2x v životě, tipnul bych to spíš na tu desku. Chtělo by to kamaráda, co má Sandy nebo Ivy procesor a vyzkoušet. Jinak je to na servis, protože na koleni to neodzkoušíš
Případně pokud je to přes web nakoupené, tak desku vrať a vem novou.
//a ano, jumperem nebo vyndáním baterky lze resetovat CMOS - oba způsoby mají stejný výsledek.
Vzhledem k tomu, že jsem nefunkční procesor Intel viděl 2x v životě, tipnul bych to spíš na tu desku. Chtělo by to kamaráda, co má Sandy nebo Ivy procesor a vyzkoušet. Jinak je to na servis, protože na koleni to neodzkoušíš

Případně pokud je to přes web nakoupené, tak desku vrať a vem novou.
//a ano, jumperem nebo vyndáním baterky lze resetovat CMOS - oba způsoby mají stejný výsledek.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Už jsem zavolal do servisu v Ově zítra by měl přijít týpek s diagnostikou. Určitě dám vědět jak to dopadne a kde byl zakopaný kalousek.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3011
-
od OHV
Zobrazit poslední příspěvek