Nefunguje mi myš - po zapojení jen problikne Vyřešeno
Re: Nefunguje mi myš - po zapojení jen problikne
jo to zavři a pak jdi na ten ovladač
ovladač - ta zlatá knížka?? co s ní ??Oprandu jsem na tohle kopito ...krok za krokem .. promin
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Lis 2012 11:35) ---
kopyto
D
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Lis 2012 11:35) ---
kopyto

to zavři a pak jdi na ovladač
oki byla jsem na ovladači otevřela ho a pak co ,???
Už je v tom pěknej binec. Prosím Tě, dostaneš se sem?:
To je screen displeje když otvíráš ten ovladač pomocí prográmku Winrar.
To je screen displeje když otvíráš ten ovladač pomocí prográmku Winrar.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ano já vím je to hrozný se mnou já už se nsažim 14 dní něco s tím dělat a to o pc nevím nic , ano takhle to přesně vypadá co dál??? přesně krok za krokem a já to udělám slibuju
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Lis 2012 15:48) ---
prosim tě až se dostaneš k netu napiš mi postupně co mám udělat a já to udělám , ale opravdu jak pro blbce at nejsem zase mimo ju děkuju
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Lis 2012 15:48) ---
prosim tě až se dostaneš k netu napiš mi postupně co mám udělat a já to udělám , ale opravdu jak pro blbce at nejsem zase mimo ju děkuju
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co máš za OS?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
prosim tě nevim co je OS
podle profilu má xp,jak poslal satam tak to co tam vidíš zase dvakrát poklepej a tam se ti ukáže ovladač a na ten zase dvojklik a už by to mělo ject
Nevím, jestli máš ten ovladač, který jsem Ti nabídl, je to ten na tom screenu o něco výš. Trochu opravím matnu2 - poklepat dvakrát musíš na ten řádek se zlutým obdélníčkem - složkou - na začátku, otevře se ti další tabulka a v té najdeš - podle abecedy - soubor nazvaný setup.exe. Na ten pak dvakrát poklepeš a rozjede se Ti instalace ovladače/ů.
A jen drobná připomínka, která tu ještě nepadla - zkusila jsi ty myši co Ti nejdou, v nějakém jiném PC? Jestli Ti v jiném PC půjdou a v Tvém ani jedna, skoro bych to tipnul na vypnutý/vadný? řadič USB. S tím Ti ale já na dálku taky poradit neumím.
A jen drobná připomínka, která tu ještě nepadla - zkusila jsi ty myši co Ti nejdou, v nějakém jiném PC? Jestli Ti v jiném PC půjdou a v Tvém ani jedna, skoro bych to tipnul na vypnutý/vadný? řadič USB. S tím Ti ale já na dálku taky poradit neumím.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Na začátku píše, že vše ostatní v USB funguje. Ve specifikaci myši píšou, že je pro Mac, ale níže jsou ty ovladače pro Win.
Takže jenom rozbalit a vyzkoušet.
Takže jenom rozbalit a vyzkoušet.
O to se snažím poradit, jak to rozbalit a nainstalovat, ale docela mě mate, že nejdou 3 USB myši, a to asi každá jiná. A to už není normální.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4236
-
od HappyMental
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 11:14
-
- 6
- 4867
-
od Lister99
02 srp 2024 13:56
-
-
Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
od windroid2 » 16 pro 2024 12:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2058
-
od windroid2
16 pro 2024 13:53
-
-
- 7
- 3468
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3209
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”