Z externího HDD zmizelo 100 GB
Z externího HDD zmizelo 100 GB
Jak už je napsáno v předmětu problém se týká mého externího harddisku.No prostě byl cca hodinu vedle repráku.Vše se zdálo ok jenže když sem ho zapojil tak jsem přišel na to že se pěkně vyčištil.Zmizela velká část dat (cca 100GB) a přitom to ukazuje že je 30 GB volných jako před onou nehodou.Tak mě zajímá jestli by šel nějak opravit,nebo jestli se chystá do křemíkového nebe.O ztracená data zájem nemám.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 06 lis 2012 00:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Externí HDD
Zkus formátovat plným formátem, tím nic nezkazíš, když ti o data nejde.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Takže jsem ho naformátoval....vše ok....pak sem se chtěl podívat jestli už teda fachá....ale dostal jsem chybu E:\Není dostpný a že mi to systém zakázal nebo něco v tom smyslu.....tak sem ho odpojil a zase zapojil...to už šel otevřít ale ale je tam pořád 30GB volnejch a všechny soubory jako před formátovaním.Buďto sem to udělal blbě a nebo je rozbitej.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Formátoval jsi jej pomalým formátem, který zároveň provádí kontrolu disku a znemožní využití vadných sektorů.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Re: Z externího HDD zmizelo 100 GB
Možná by taky stálo za to disk vyjmout, připojit k PC a zkusit low level formát programem od výrobce. Osobně bych však disk co prošel kolem magnetu vzal a zahodil.
Re: Z externího HDD zmizelo 100 GB
To by v tom repráku musel být opravdu hodně silný magnet...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2159
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 18:25