Zdravím všechny ajťáky,
Rád bych se na vás obrátil s problémem co mám. V práci znovu zapojujeme elektronickou kasu pro čísníky (dotykový monitor s tiskárnou na účtenky). A mám menší problém právě s tou tiskárnou na účtenky. Jedná se o typ Bixolon SRP-350G od Samsungu (tak to alespoň stojí na nálepce na tiskárně ). Zkoušel jsem tedy hledat ovladače na internetu a našel pouze pro Bixolon SRP-350. Tento ovladač mi tiskárnu na portu LPT1 našel. Systém tvrdí, že tiskárna je nainstalována a připravena k tisku. Ale když se pokusím cokoliv tisknou, tak se to zařadí do fronty tiskárny a po chvilce se mi pouze zobrazí, že dokument nemohl být vytištěn. Nic víc.
Tiskárna je (jako hardware) v pořádku. Ještě před pár dny jsme na ní tiskli. Operačný systém na kase je Microsoft Windows XP.
Děkuji za vaší pomoc. :)
Problém s tiskárnou Samsung Bixolon SRP-350G Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Problém s tiskárnou Samsung Bixolon SRP-350G
Co se tedy stalo mezi obdobím kdy tiskla a nyní netiskne, byly nějaké změny?
Pouze provedené aktualizace počítače a odebrání přebytečných aplikací (několik webových prohlížečů - zbytečné aby na kase byly tři, starý systém kasy).
Tak po několikahodinovém hledání se mi podařilo najít disk se zálohou ovladačů. Takže problém je vyřešen. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1593
-
od Roman Tyčka
Zobrazit poslední příspěvek
22 úno 2024 14:24
-
- 4
- 5183
-
od Dolpi
05 čer 2024 17:17
-
-
Samsung A12 problém s volaním
od 28nitro28 » 30 pro 2023 12:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 3068
-
od 28nitro28
30 pro 2023 16:34
-
-
- 1
- 2312
-
od kecalek