Ahoj
Dnes jsem se pokusil preinstalovat system.No dopadlo to nasledovne Namontoval jsem druhy HDD pri tom jsem vyndal baterku a debil ji zapomel vratit.Pak klasicky z recovery prez F9 jsem zacal instalaci jen do systemovyho oddilu jenze co cert nechtel tak klekly pojistky takze klekl i notas jelikoz nebyla baterka a no jsem debil.Vratim baterku a jdu instalovat znovu.Klasa F9 ale uz me to vyhodilo s hlaskou o tom ze neni boot sektor.Tak jsem to zhlidl a jedeiny co vim ze starej system uz je smazanej a nejak to poskodilo zavadece z recovery partisn.Nevite nekdo jak to opravit?Co takhle prez prikazovou radku?Jde to?Shrnuti.
Neni system neni medium ale je recovery ktere nejak stavkuje v bootovani.
Bez libovolneho media ci stroje s funkcnimi Win se nehnes. Potrebujes zapsat spousteci sektor na disk. Mohl bys jeste zkusit dat recovery oddil jako aktivni, ale k tomu taky potrebujes vyse uvedene.
JJ uz to funguje.Postup nasledovny nabootovani z w7 nelegalne stazenych pak prikazovej radek napsat bootsec/nt60 all/mbr
Jeste jsem tam cosi provedl to uz ale nevim ale nebylo to nic zasadniho.
Zdravím. Mám otázku, secure boot nechat vypnuto nebo zapnuto. Defaultně je vypnuto. Prohlížeč událostí házel chybu id 1796. Mám Windows 11. Děkuji za případné reakce
Poslední příspěvek
Dobře děkuji jenom nechápu že to bylo v defaultním nastavení Biosu vypnuté.
Mám problémy odkedy som si kúpil počítač a vôbec netuším, čo by mohlo byť príčinou.
Prvé týždne som náhodne dostával chyby KERNEL Power {41}, potom som vymenil RAM moduly z 32 GB na 64 GB a všetko sa zdalo byť v poriadku. Včera som sťahoval Batman...
Poslední příspěvek
Může být nějaký bo*del v M.2 slotu, vadný M.2 slot, vadný disk SSD. Pokud máš na MB druhý M.2 slot, můžeš tam na zkoušku osadit disk SSD. Pokud se to bude chovat stejně, je vadný SSD. Pokud to pomůže, je vadný slot M.2 a je třeba vyměnit základní...
Zdravím páni poradci,
mám otázku: proč správně nabootované USB s Nortonem nb nenačte.
F9 a byla jsem na úvodě. Druhý nb skoro stejný HP 840 G2 ho načetl v pohodě. Vyzkoušela jsem Kasperského, pak ještě něco a NIC.
Ale při reinstalu OS se začala...
Poslední příspěvek
NB přeinstalovaný, stažený boot antivir co se přímo bez Rufuse uloží na USB a jede. Až restartuji, juknu.
je ale fakt že každý ten nb má jinou tu menu tabulku jak je BIOS atd. Tam ale nelezu, nerozumím tomu a kdysi dávno mě málem zabili, jak jsem u...
Ahoj, zakoupil jsem chlazení ASUS TUF Gaming LC II 360 ARGB a mám tuto skřín do ni lue usatit toto chlazeni pouze zepředu, podřebuji tedy radu jak nastavit větraky na chlazení, zda aby natahovaly z venku nebo ze skříně, Děkuji
Poslední příspěvek
Pokud bude chladič na předním panelu, tak by měl nasávat vzduch zvenku dovnitř skříně.
ASUS ProArt LC 360: Prémiové vodní chlazení pro náročné profesionály
1.jpg
Jeden z nejznámějších výrobců komponent pro PC vydal novou řadu vodních chladičů pod značkou svou značkou ProArt. Obstojí vodní chlazení bez RGB proti jednomu z...
Poslední příspěvek
Chybejici podpora pro Theradripper a Xeon - existuje chladic, ktery ji ma? Tyto procesory maji podstatne
vetsi plochu heatspreaderu, tedy samotny blok musi byt vetsi, nez u beznych desktopovych procesoru.
Pokud to ma byt nevyhoda, ocekaval bych...