Zdravím, potřeboval bych poradit co dělat s notebookem, který se poslední dobou přehřívá.
Nedávno jsem přeinstaloval na windows 8 a nějak od té doby se mi přehřívá, není ani slyšet že by notebook byl chlazen větráčkem nic....je možné že si nový windows neporadil chlazením a nefunguje kvůli tomu větráček? Jak ověřit jestli se jedná softwarovou nebo hardwarovou chybu větráčku? Je nějaký jednoduchý program na sledování teplot pro win 8 ?
Díky
Přehřívání notebooku
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přehřívání notebooku
Už jsem na stejný problém tady jednou odpovídal.
Kde si ten Notebook kupoval? Bylo by dobré, pokud ho máš ještě v záruce napsat prodejci a on by ti ho měl bezplatně vyčistit od prachu v jejich servise (pokud mají). Já mám taky Acer a je kupovanej v Alfacompu. Žádnej problém až na přehřívání s ním nikdy nebyl. Protože ho mám v záruce,napsal jsem prodejci žádost o reklamaci - poslal jsem ho na své náklady do Ostravy a on mě na email kontaktoval, že problém nenšli a že ho jen profouknou stlačeným vzduchem. Vše proběhlo bez problémů a zbytečného odkládání a notebook mi poté poslali (asi za 2 dny) zcela vyčištěný od bordelu,který byl uvnitř. Notebook sice hřeje,ale když je vyčištěný vše jede jak má. A doporučuju používat chladící podložku. Já používám výbornou od Cooler Master: http://www.alza.cz/coolermaster-notepal ... 196247.htm
PS: Na mšření teploty zkus zdarma dostupný software: HWiNFO32
Kde si ten Notebook kupoval? Bylo by dobré, pokud ho máš ještě v záruce napsat prodejci a on by ti ho měl bezplatně vyčistit od prachu v jejich servise (pokud mají). Já mám taky Acer a je kupovanej v Alfacompu. Žádnej problém až na přehřívání s ním nikdy nebyl. Protože ho mám v záruce,napsal jsem prodejci žádost o reklamaci - poslal jsem ho na své náklady do Ostravy a on mě na email kontaktoval, že problém nenšli a že ho jen profouknou stlačeným vzduchem. Vše proběhlo bez problémů a zbytečného odkládání a notebook mi poté poslali (asi za 2 dny) zcela vyčištěný od bordelu,který byl uvnitř. Notebook sice hřeje,ale když je vyčištěný vše jede jak má. A doporučuju používat chladící podložku. Já používám výbornou od Cooler Master: http://www.alza.cz/coolermaster-notepal ... 196247.htm
PS: Na mšření teploty zkus zdarma dostupný software: HWiNFO32
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1654
-
od helpmeboys
Zobrazit poslední příspěvek