Problem s notebookem Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Fritoll
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Problem s notebookem

Příspěvekod Fritoll » 10 srp 2012 11:30

Zdravím, mám jistý problém s mým notebookem MSI GX630, kterému táhne na třetí rok. Jde o to, že zcela náhodně (aspoň podle mě) se zničeho nic sekne takovým způsobem, že obrazovka má najednou jen jednu barvu (bílá, béžová, červená... jak se mu chce), sekne se i zvuk a nereaguje na nic. Vždy ho musím natvrdo vypnout vypínacím tlačítkem. Stává se mi to nepravidelně, někdy jednou za týden, někdy co 2 dny a někdy třeba až po měsíci. Když to bývalo co měsíc, říkal jsem si kašlu na to dokud šlape, ale zatím si nový kupovat nepotřebuju. Nevím čím by to mohlo být, když se mi to stalo nikdy jsem ho nijak nevytěžoval, jen jsem třeba brouzdal po netu. Teploty jsou taky v normě. Myslel jsem jestli to není třeba grafickou kartou, ale co s tím fakt nevím. Přeinstaloval jsem i celý systém (Win7) a ovladače na grafiku taky. Jestli by někoho napadlo čím by to mohlo být nebo měl podobný problém, tak předem díky za reakce.

Reklama
satam
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Problem s notebookem

Příspěvekod satam » 10 srp 2012 13:16

Vítej na PC-help!

Patrně se bude jednat o sporadickou (občasnou, náhodnou) vadu základní desky, kterou je velmi nesnadné odhalit. Měl jsem již před léty podobný problém s jedním ntb ACER, verdikt autorizovaného servisu zněl: výměna základní desky za cca 6.000,-Kč, což již převyšovalo tehdy hodnotu toho ntb. Vzal jsem si ho zpátky a třeba jsem měl štěstí a ntb se "spravil sám" a chodí bez problémů dodnes. Možná, že Ti tu někdo poradí lépe, Já Ti jinak poradit neumím.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Biggi
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Problem s notebookem

Příspěvekod Biggi » 18 led 2013 22:18

Mám ten samý problém. Obrazovka se zasekne (někdy celá zhasne či mění barvy, někdy zůstane poslední frame vidět) zvuk se také zasekne a jedinným řešením je natvrdo vypnout notebook. Tento stav trvá už 2 roky, stává se to jednou za měsíc ale i 2krát denně a za různých okolností. Někdy je v plném vytížení, někdy vůbec. Zatím jsem nepřišel na žádnou spojitost s čímkoliv jiným, prostě se jenom tak zasekne.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Problem s notebookem  Vyřešeno

Příspěvekod Žbeky » 19 led 2013 14:23

Nevytahuj prosím staré a cizí téma.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pomoc se zpomaleným notebookem
    od trefort » 29 zář 2024 14:02 » v Problémy s hardwarem
    8
    2800
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    30 zář 2024 10:04
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    3997
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3376
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s fps v gta 5 online
    od Mladkov204 » 21 črc 2024 16:12 » v Hry