Snížený výkon ntb.
Snížený výkon ntb.
Zdravim, z ničeho nic mi rapidně klesl výkon ve hrách na mém notebooku ASUS N75SF( 4-jádro, 6GB RAM, NVIDIA GT 555M 2Gb) Mafii 2 jsem hrával na Full Details s +- 40 FPS ted to je tak kolem 20. Teploty jsou v pohodě tak nwm čím by o mohlo být. Zkontrolvoal jsem i jestly tam není vir a pc je čistý. Nevíte čim by to mohlo být?
Re: Snížený výkon ntb.
Zjisti jestli nemáš zaprášený notebook. Mohlo by to být tímhle.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
A nemáš třeba hodně "zapráskaný" HDD? Měl bys na něm mít nejméně 10% kapacity volných, na hry možná raději i o něco více!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nejdřív vyčistit od prachu (stlačený plyn, štětečkem..), poté projet CCleanerem, defragmentovat disk, projet Online Eset Scanner a taky by si mohl sem dát log z HiJackThis.
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit
S tím čištěním od prachu bych byl opatrný. Nejdřív zkontroluj teploty (program HWMonitor například) a pokud jsou v pořádku, tak notebook nečisti. Jeden neopatrný zásah a Mafii si zahraješ ledatak ve snu.
Můžeš přijít i o záruku.
Můžeš přijít i o záruku.
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
Při použití stlačeného vzduchu nehrozí mechanické poškození. Ale teploty určitě zkontroluj (viz. pigi14).
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4712
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 17:53