Problém s "pískáním pc"
Problém s "pískáním pc"
Mám takovej problem poskladam sem si novej pc a uz od zacatku pri zatezi se mi ozyva s nej jako kdby piskani neceho. Zkousel sem vetracky ale ty to nedelaji vsechny sem zastavil a porad to delalo. tak sem vypojil pevny disk a porad to delalo. Jo dela to pri zatezi kdyz treba neco ukladam nebo taak ale treba kdyz hraju hryy taak to vubec nedela.. Myslel sem zakladni deska myslite ze to nedela? nebo co byste mi poradily ? jo mam zakladni desku foxconn. Jeste bych chtel ze pc se mi treba pri hre restartuje 5x za sebou a pak jede normalne zase..
- Jake
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hmm, měl jsem podobný problém. Nejvíce mi to pískalo když jsem měl otevřenou mirandu a nejméně při hraní náročných her. I podle toho jsem si myslel že grafická karta to být nemůže. Ale od doby kdy mi G.K odesla a ja ji nechal vyreklamovat mi tu nic nepiska :)
Takze ja rikam ze by to chtelo zkusit pucit si g.k a zkusit to :)
Takze ja rikam ze by to chtelo zkusit pucit si g.k a zkusit to :)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus jiný zdroj, pískání i padání PC ukazuje na něj....
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Někdy píská i monitor.Pokud máš starší CRT monitor,zkus ho vypnout ve chvíli kdy to píská.Měl jsem totiž ten problém taky a opravdu jsem si sám nebyl jistý co to píská.Až jsem jednou zkusil vypnout ten monitor a byl klid.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Pohlaví:
Taky bych to tipoval na zdroj ať už v PC nebo CRT. Pokud jsou blízko sebe, tak se to někdy špatně hledá. Už jsem zde asi psal jak takový závady hledám já. Mikrofon na max., ale aby nevznikala zpětná vazba, různě ho přikládat k hardu ad. a nahrát si to. Pak se jasně pozná, co píská, ale většinou to dělá rozkmitané trafo u VN zdroje. Píšu většinou, ale vůbec mne nenapadá, co by tam mohlo pískat - snad jen zesik v repro.
Kód: Vybrat vše
Trapeni se zakladnimi deskami
Predevsim levne zakladni desky trpi velkym mnozstvim neprijemnych neduhu a vlastnosti, na ktere byste meli dat pred jejich koupi pozor. Prvni z nich jsou nezalite toroidni civky, jez byvaji predevsim pri vetsi zatezi procesoru nebo pri pretaktovani zdrojem neprijemneho piskani. Mezi soucastky, na kterych se casto setri, patri take elektrolyticke kondenzatory. Nejlevnejsi, typicky vysoke s plastovym obalem, maji az desetinasobne nizsi zivotnost pri vysokych teplotach, nez nizke s hlinikovym obalem a pevnym dielektrikem.
Podle me by to mohli byt ty civky..Ale potrebuju presne co to dela tak nevite jak to mam zjistovat?Jde pustit zdroj nejak aby mohl byt odpojen od zakladni desky a od vseho aby proste jel jenom zdroj,abych zjistil jestli je to neni ten zdroj ?
Já měl taky problém, ještě když jsem měl CRT monitor tak v něm pískalo a pořád mi připadalo, že je to z PC, pokud je to tě mi cívkami tak to fakt nevím, asi bude nellepší když se na to podívá někdo kdo tomu rozumí a je v tom zběhlej, mám známého, který taky skládá PC, tak se zkusím zeptat.....kdyby náhodou tak napíšu...
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zdroj se zapne poze tehdy,když má nějaký odběr.Budeš muset připojit něco-co ti bude odebírat proud.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3383
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36