Mám doma Starší notebook Compaq Armada M700 a do dneška pracoval naprosto bez problémů. dnes však nenapíšu celou větu aniž by se mi klávesa zasekla. Nemyslím mechanicky. Prostě zmáčknu klávesu a počítač nereaguje, až po několikáté začne reagovat ale "zblázní se" a píše dál a dál jako by se zasekla klávesa. Není to rozbitá klávesnice ,protože v podstatě jsou všechny klávesy funkční, ale zasekávájí se.
Poradí mi prosím někdo čím to může být?
u klavesnic je to blby ze tam porad pada nejaka spina, tomu se nevyhnes a pokud mas starsi nb tak toho tam muze byt za ty leta nashromazdeno docela dost, urcite by stalo zato ji jak jiz bylo receno vycistit ikdyby to nebyl ten zdroj problemu, ale je mi divny ze by to bylo z niceho nic, (jedna se o jednu klavesu nebo celou klavesnic?), pokud je to cela klavesnice tak to bude asi softwarova chyba (teda jeste jsem se sice s nicim takovym nesetkal ale vyloucene neni nic), muzes zkusit si stahnout nejakou live distribuci linuxu a overit si jestli ta klavesnice na nem funguje nebo ne,
Tak MOCKRÁT děkuji.Myslel Jsem si že problém bude vážný. Stačilo jenom klávesnici vyndat (nikdy předtím jsem to nedělal,proto jsem to taky nezkoušel) a trochu vyčistit . Moc Děkuji za radu.
Ahoj, koupil jsem si novou mechanickou klávesnici a mám k ní pár dotazů (zbylé dva dotazy patří do jiných sekcí):
Po zapojení klávesnice a následném restartu PC mi klávesnice přestala fungovat správně (nahodilé připojování a odpojování, při kterém...
Poslední příspěvek
Řekl jsem si, že když zbytek klávesnice (zatím) funguje, tak si koupím nový kvalitnější kabel podle sebe a nebudu muset nic řešit. Starý si schovám a kdyby se pokazilo ještě něco tak na reklamaci dám samozřejmě původní. Navíc jsem tak nějak...
Mám tu sestřin notebook, který jak na potvoru asi tři roky po koupi začal trpět náhodnými restarty.
Někdy hodí BSOD, jindy jen zčerná obrazovka, v obou případech proběhne poté automatický start. Intervaly mezi zapnutím a spadnutím systému...
Poslední příspěvek
Díky za reakce,
baterku jsem vyjmul, problém to nevyřešilo.
Zkusím asi tedy sehnat flux a provést ten reflow.
Nahradni zakladni deska se da bezne koupit na Ebay a AliExpressu.
S kupováním nové základovky mám strach že objednám něco špatného nebo...
Prosím vás o radu ohledně neoriginální baterie do notebooku
Ale nevím zdali vzít 2 power výrobce.
Poslední příspěvek
Máš na notebooku instalovaný SW HP Support Assistent? Přečetl sis, co HP doporučuje po výměně baterky?
Úplně nabít, úplně vybít, úplně nabít, kalibrovat.
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.