problém s rychlostí usb

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

mario
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mario »

Taky mam stejny problem. Mam desku MSI 945PL Neo-F, v navodu ma napsano USB 2.0, Nainstaloval jsem Xp + SP2 a nefunguje. Na cd s ovladaci je jen odkas na Microsoft SP1. Ze pry ovladace na USB pod Xp ma jen Microsoft.
Co se tyka toho Spravce zarizeni, mozna bude problem v tom. Me se tam taky zobrazuje vykricnik. Hlasi nezname PCI zarizeni. Nicmene PCI slot mam obsazeny jen jeden a to TV kartou a ta je v pohode nainstalovana i samostatne uvedena ve Spravci.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Pro "mario" - doinstaluj si ovladač z CDéčka k základní desce!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
mario
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mario »

Pro "Pic":

pokud sis poradne precetl muj prispevek, tak ses docetl, ze na cd s ovladaci neni ovladac, ale jen odkaz ns SP1.
skalis
nováček

USB_problém

Příspěvek od skalis »

Taky jsem řešil podobný problém, měl jsem půjčený scaner napájený přes usb, ale hlásilo to, že mám připjené vysokorychlostní zařízení na pomalý USB port. Mám PCI desku s 2.0 USB, vnější konektory ale stále podporovaly jen 1.1 rychlost. Na této desce je ale ještě jedno připojení USB (2.0) a to taky nejelo správně. Pak jsem si pořídil scaner s vlastním zdrojem a najednou jede vše OK. Záleží rovněž na kvalitě připojovacího kabelu USB. Pomohl mi prg Usbinfo, dá se najít na internetu. Tolik moje zkušenosti a postřehy.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

To se tedy divím, protože jsem se ještě nesetkal se základní deskou MSI bez těchto ovladačů. Mrknul jsem se na jejich stránky a je tam Driver version: 7.0.0.1019, který je z června 2006. Jestli obsahuje i USB nevím. Je možné, že jej již na CD přestaly dávat. Jinak SP2 seženeš u kamaráda, který odebírá časopis CHIP nebo Computer. Byl na CD nebo DVD, které je přílohou časopisu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
El Diablo
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od El Diablo »

Možná že problémy s USB na deskách MSI řeší tohle:
http://www.fancon.cz/usb-error-over-cur ... panel.html
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • problem s ventilátorem
    od Sambala » » v Problémy s hardwarem
    2 Odpovědi
    34437 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Sambala
  • Problém s monitorom
    od sloliv » » v Problémy s hardwarem