Nevíte pls někdo, čím by to mohlo být, když občas zapnu počítač tak se mi po načtení celej obraz na monitoru rozmázne do prava. Od každý ikony, písmene od kurzoru a prostě od všeho mam šmouhu do strany.... nestává se to ani nijak pravidelně, naposled se mi to stalo v zimě a teď najednou dvakrát za měsíc. Zatim to vždy samo přestalo třeba do druhého dne, ale teď to nějak nechce přestat.
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
jo to se mě taky stalo, měl sem to taky mázlý doprava měl sem to skoro pořád, někdo nebylo skoro vůbec někdy se na to nedalo skoro dívat... pak sem zkoušel ovladače přeinstalovat pomohlo to asi na 2 dny... pak sem zkusil tam dat dvi kabel a závada byla pryč, pak už si napamatuju jestli to bylo úplně nebo málo, ale hlavně se to zlepšilo, pak sem přeinstaloval widowsy a teď bez problémů takže v HW nebude problém si mysim
mám celkem ošemetný dotaz. Snažím se už pár dní dohledat všude možně, ale vlastně nenacházím jasnou odpověď. Jde o monitor. Narazil jsem aktuálně na tento kousek
a jeví se jako dokonalý kompromis pro mě. Aktuálně mám 24,5 asus 1080p s...
Poslední příspěvek
Tak jsem pořídil a ani mi nevadí nakonec ty 3 palce navíc. Každopádně narazil jsem na zvláštní chování. Ve hře mi to nedělá, ale na ploše se mi kurzor myši někdy zpožďuje. Udělám nějaký rychlý pohyb třeba, zastavím myší a kurzor ještě jakoby jede...
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...