Dobrý den,
nejsem si úplně jistý, zda můj dotaz patří přímo do této sekce, nicméně potřebuji radu ohledně disku a dat, ktera jsou na něm.
Vlastním 120 GB harddisk rozdělený na dva svazky, přičemž na jeden z nich se od včerejška zničeho nic nemůžu dostat. Pokud na tento svazek poklepu, objeví se hláška:,, D:/ není přístupný. Soubor nebo adresář je porušen a není čitelný. " Oba svazky byly původně naformátovány na systém souborů NTFS, přičemž onen nepřístupný se nyní ve Vlastnostech tváří, jako jakýsi RAW systém souborů. Když jsem se však pokoušel převést jej opět na NTFS pomocí příkazového řádku a příkazu convert, objevila se hláška, že tento svazek je již převeden do NTFS.
Pokusil jsem se také sehnat nějaký program na záchranu dat - nejlépe freeware - a sehnal jsem PC Inspector File Recovery. Tento sice rozpoznal původní adresářovou strukturu nepřístupného disku, vyhledal i některé soubory, ale když jsem je chtěl uložit na jiný disk, většina z nich nešla zobrazit (jednalo se o fotky).
Chtěl bych se tedy zeptat, zda nelze tyto soubory obnovit ještě jiným programem, příkazem či fíglem.
Díky za pomoc.
Poškozený oddíl disku a záchrana dat
Tohle by měly zvládnout dobré servisy, ale není to zadarmo. Takže si rozmysli, jestli to stojí za to.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Svépomocnou variantu bych ti poradil, ale píšeš, že jsi ji už zkusil a výsledek prakticky žádný. Takže nezbývá než profesionální řešení.
Hlavně se obrať na nějakou dobrou a solidní firmu ve tvém okolí (zeptej se klidně kámošů a známých, kterou by doporučili).
Hlavně se obrať na nějakou dobrou a solidní firmu ve tvém okolí (zeptej se klidně kámošů a známých, kterou by doporučili).
Znáte pravidla?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3208
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00
-
- 9
- 3927
-
od Arnold91
21 zář 2024 16:10
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2806
-
od atari
26 led 2025 09:16
-
-
- 8
- 3159
-
od sabrik
06 pro 2024 15:35
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3150
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”