právě jsem si přivezla od servisáka počítač, přehazovala se základní deska. Dodala jsem počítač a základní desku, všem bylo vyměněno, vyčištěno atd. Teď jsem počítač zapojila, připojila periferie a nastal první problém, počítač při startu začal vypisovat nějaký cmos error. Tak jsem volala servisákovi co s tím, poradil ať vytáhnu baterku a hodím tam z té staré desky to pomohlo a počítač najel bez problémů. Tak jsem jej zase vypla, teď jsem jej zapla a vyběhla na mě hláška něco ve stylu, ať odpojím všechny usb periferie a nějaký časovač. Nechala jsem časovač dojet, a počítač se vypl. Po hledání na googlu jsem zjistila že se nejspíše jedná o zkratování usb portů. Což tak nejspíše i bude, protože když jsem nechala zdroj v síti a vytáhla myšku z portů bylo vidět zajiskření.
No teď mě zajíímá co s tím, jestli je ta deska na prd nebo jestli je jen něco zle zapojené nebo třeba blbě vypodložená deska těmi šroubky (sloupky). Případně co s tím dál, nechci to zase cpát do servisu, tak jestli bych s tím mohla případně udělat něco sama.
Když odpojím usb periferie a zapojím ty ps2 konektory nebo jak se jmenují tak bez problémů.
Omlouvám se, stručně psát neumím.