PC nenaběhne, Verifying DMI ......... (vyřešeno) Vyřešeno
PC nenaběhne, Verifying DMI ......... (vyřešeno) Vyřešeno
Ahojda všem, můj problém je v tom, že jsem programem Partition Magic spojil dva oddíly na disku, měl jsem ho rozdělěn na tři a chtěl jsem dva sloučit, spojil jsem část kde je nainstalován systém Win XP s oddílem který byl prázdný, Partition restartoval PC provedl požadované operace, poté další restart a..., problém, dojde to ke stádiu Verifying DMI Pool Data ................. a to je vše, na tomto místě to zkončí a nepokračuje dál, nevíte prosím někdo co s tím, předem moc děkuji
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle všeho jsi neměl druhou část disku, kterou jsi připojoval, asi prázdnou a nebo se vloudila jiná chyba. Zkus Windowsy opravit pomocí instalačního CD - po nabídce použít opravu - R.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
zkoušel jsem fixmbr i fixboot c: a nic, když disk odpojím verifying dmi pool data proběhne, ale na druhém disku není systém, pokud nabootuju PC z LIVE CD vytvořené programem ReatogoPE tak disk C vidím, dostanu se na něj, ale systém se z něj nenabootuje, vždy to právě skončí u Verifying DMI Pool Data ............
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus se podívat na řešení Tvého problému sem: http://www.chip.cz/chip/2005_04/ProblemyXP.pdf, je tam docela dobrý návod, jak na to.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1555
-
od petr22