Takže za 1) V pravidlech je napsáno: nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Já neřeším jiný ani podobný problém, ale naprosto stejný!!
Za 2) Arogance zdejších adminů je naprosto neuvěřitelná. Píšu na několika fórech ať už o počítačích nebo o autech a jiných věcech, ale s tímhle přístupem jsem se ještě nesetkal (odpověď nejspíš bude: tak teď už setkal). Všude je normální, že pokud někdo napíše svůj problém, najde se několik dalších lidí se stejným problémem a řeší to společně, ale tady ne.
Za 3) Spousta lidí se ptá na fórech na cokoli a chce poradit, ale když náhodou na něco přijdou, tak už o tom nenapíšou. Já jsem se připojil k dotazu od Terra a současně jsem jsem hledal řešení sám. Když se mi to povedlo, řekl jsem si, že to sem napíšu pro někoho dalšího (tak jak to rovněž bývá zvykem na ostatních fórech). A co z toho mám? Akorát arogantní poznámky adminů o pravidlech a nesmyslech. WOW
Takže vážení a milí admini, děkuji Vám za vřelé uvítání. Přeji Vám vše nejlepší do nového roku a spoustu příspěvků, ale bohužel ne ode mě. Já se s Vámi loučím a zároveň prosím o smazání mého profilu. Na tomto fóru opravdu nemám zájem dále psát...
Sbohem
Po upgradu nejde pc zapnout
Re: Po upgradu nejde pc zapnout
Arogance zdejších adminů je naprosto neuvěřitelná
Admin je tu jen jeden, pak je tu několik moderátorů a nevím, kde jsi přišel na tvé závěry, když ses s nikým z nich nesetkal

A dále: Každé fórum má nějaká pravidla. Buď je tedy dodržuj a když se ti nelíbí, tak se s tím fórem rozluč!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 3962
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”