Problémy s NVIDIA/ovladačmi
Re: Problémy s NVIDIA/ovladačmi
Odinštaluj nainštalované ovládače karty ktoré tam máš od Nvídie, reštartuj počítač a nech ti WIN 7 nainštaluje svoje defaultne ovládače. Ak nebude problém, nie je čo riešiť. Potom choď na stránku výrobcu gr. karty a stiahni si posledné ním zverejnené ovládače. Budeš mať po probléme.
Posledni ovladace tam prave ma - 368.39.
petr22 píše:Posledni podporovany ovladac je 368.39 - WHQL a OS Windows 10.
Grafika ktera je novejsi nez Windows 8 nemuze podporovat pouze Windows 7.
Ta predchozi grafika se pokazila jak? Nedelala neco podobneho?
Grafika sa mi pokazila tak,ze som hral hru a zrazu som mal na obrazovke take cierne,biele ciary.PC som resetol a potom keď som ho zapínal a ukázalo sa mi to logo Windows,tak som tam mal zelene čiary a pracovna plocha sa mi už neukázala.
Nerieš čo bolo predtým, rieš problém čo máš teraz od kúpy ,, novej,, GK teraz starej 2 mesiace. Archeológia k ničomu nevedie. Urob to čo som ti napísal ak chceš v núdzovom režime, potom tu napíš či to pomohlo alebo nie a budeme hľadať iné riešenie.
Grafická karta problém nieje !
Grafická karta problém nieje !
Doteraz som nepochopil čo mám všetko odinštalovať. Mám odinštalovať všetky tie ovladače - NVIDIA ovladač zvuku,3D vision,...?
A keď tie ovladače odinštalujem tak mám PC resetnúť,a potom spustiť program NVIDIA Experience,a budem tam mať tie ovladača zobrazené že ktoré mám stiahnúť alebo ich budem museť stiahnúť od niekial?
Dodatečně přidáno po 1 minutě 18 vteřinách:
Pýtal som sa kamaráta,a ten mi povedal že je to možno aj tým že mám počítač už starý (mám ho cez 5-8 rokov) a že už nestíha a že je chyba v nejakej súčiastke. Je to možné?
A keď tie ovladače odinštalujem tak mám PC resetnúť,a potom spustiť program NVIDIA Experience,a budem tam mať tie ovladača zobrazené že ktoré mám stiahnúť alebo ich budem museť stiahnúť od niekial?
Dodatečně přidáno po 1 minutě 18 vteřinách:
Pýtal som sa kamaráta,a ten mi povedal že je to možno aj tým že mám počítač už starý (mám ho cez 5-8 rokov) a že už nestíha a že je chyba v nejakej súčiastke. Je to možné?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Odinstaluj ovladač-http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
a dej tam verzi,kterou jsem ti psal.V nových verzích ovladače stejně nejsou změny pro tvou kartu a víceméně dělají problém i celému systému.Pokud nepoužíváš experience tak jí při instalu nepovoluj.Instaluj jako vlastní a vyškrtni jí.
a dej tam verzi,kterou jsem ti psal.V nových verzích ovladače stejně nejsou změny pro tvou kartu a víceméně dělají problém i celému systému.Pokud nepoužíváš experience tak jí při instalu nepovoluj.Instaluj jako vlastní a vyškrtni jí.
Nejde mi to :/ píše mi to že : Inštalátor NVIDIA nemôže pokračovať. Pre tento grafický ovladač sa nepodarilo nájsť kompatibilný grafický hardvér. :(
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jakým způsobem jsi odinstaloval a pak instaloval a jakou verzi ovladače.Pro jaký systém a kartu.
Další možnost máš-vyzkoušet kartu v jiném pc jestli je funkční.
Další možnost máš-vyzkoušet kartu v jiném pc jestli je funkční.
odinštaloval som to tým programom,na ktorý ste mi dali odkaz. Program som nainštaloval,spustit,klikol na : Vyčistiť a reštartovať (odporúčané). potom som PC resetol,stiahol z NVIDIA stránky verziu ktorú ste mi písali : 309.38....a keď sa mi načítavala inštalácia tak mi to tam vypísalo. Mám kartu NVIDIA GeForce GT 370 a systém Windows 7 Home Premium 32-bit.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když stahuješ ze stránek tak máš nastaveno-
nie,ja som len napísal do googla tú verziu čo ste mi napísali. Možno mi to neišlo pretože to nebolo na moju graf. kartu. Prosím pošlete mi odkaz/link na tú verziu?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vždyť na tom obrázku máš jak to nastavíš.Dáš hledat-odsouhlasíš stažení a sosáš.Instal a pokud ovladadač bude obsahovat experience tak instal jak jsem psal.Nejdřív vyčistit pomocí DDU.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 906
-
od TomoMoto
Zobrazit poslední příspěvek
22 srp 2024 07:33