flaash 1Tb blbne
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: flaash 1Tb blbne
I 128 GB je za tuto cenu naprostý nesmysl... Navíc dost silně pochybuji, že autor dotazu měl na mysli terabit a ne terabyte - prostě a jednoduše jako většina lidí neví (bohužel), že mezi *B a *b je rozdíl a napíše to proto, jak chce...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Cena mě nezaráží,veškerá elektronika je předražená jak svině,reálnou hodnotu to má nulovou.Že v tom bude nějakej háček jsem čekal,ale já to bral už z ,,druhý ruky,, takže vyzkoušený,že alespon nějak to funguje.Jemu to nebrala televize,že skutečná kapacita nebude tera nenapadlo ani jednoho.
"že skutečná kapacita nebude tera nenapadlo ani jednoho."
Skutecne existuje nekdo, kdo veri tomu, ze za 300 Kc dostane neco, co vsude stoji 21.000 Kc? To uz je lepsi verit na UFO a Yettiho, protoze oboji uz aspon nekdo videl, narozdil od 1 TB flasky za 300 Kc. Elektronika z Ciny je sice o neco levnejsi, ale nikdy ne SEDMDESATKRAT.
Ta flashka je proste a jednoduse padelek, dobry leda tak k vyhozeni nebo k nastaveni realne kapacity a naslednemu formatu.
Skutecne existuje nekdo, kdo veri tomu, ze za 300 Kc dostane neco, co vsude stoji 21.000 Kc? To uz je lepsi verit na UFO a Yettiho, protoze oboji uz aspon nekdo videl, narozdil od 1 TB flasky za 300 Kc. Elektronika z Ciny je sice o neco levnejsi, ale nikdy ne SEDMDESATKRAT.
Ta flashka je proste a jednoduse padelek, dobry leda tak k vyhozeni nebo k nastaveni realne kapacity a naslednemu formatu.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 03 lis 2016 14:39, celkem upraveno 2 x.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Sám nemůžeš věřit, že za 300kč na ebay jsi koupil 1TB flashku, když se takové disky prodávají za 15 a více tisíc... Klasické USB 8-16GB (a to ještě se štěstím) s nastavenou velikost 1TB.... Takže ve výsledku jsi udělal naprosto nevýhodnou koupi, když za podobné peníze může koupit Kingston 16GB USB 3.0 s úplně jinou kvalitou i rychlostí. Vyhoď to, na tohle dělat zálohy je čistá sebevražda.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
odpověd co jsem chtěl jsem dostal -tera není tera a proto blbne.Takže skenuju,kolik to je doopravdy.Až to budu vědět,uvidím,co dál.Prodělek to nebude,takže hovno zle.
Fantasto. Než něco koupíš, máš se pořádně informovat. Prostě jsi nalítl na podvod díky své neznalosti a stále si to nechceš přiznat. Jsi ideální zákazník a snadno nalítneš na jakýkoliv podvod ...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Já to vzal od známýho,já si co přiznávat nemám
Potřeboval jsem zjistit,co je špatně a to jsem tu zjistil.Za mě spokojenost.

-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No prodělek to bude, protože většinou tyhle disky jsou kvalitou tak proslulé, že jsou možná tak na přenášení filmů. Zálohy by na ně dal opravu jen sebevrah
...
A když vemu v potaz to, že za 300-400Kč seženu 16-32GB kvalitní USB, tak škoda peněz

A když vemu v potaz to, že za 300-400Kč seženu 16-32GB kvalitní USB, tak škoda peněz
Najlepšie, na tom, že to je z číny
Inak na zálohu je už lepšie aj tak použiť 1TB externý harddisk ako flash disk čo tu bol spomenutý za tých 20 000Kč, lebo stratiť taký drahý flash disk by niekto dosť ľutoval
A ešte k tomu za ten jeden flash disk 1TB by človek mal ešte k tomu aj radšej herný počítač
(alebo dobrý upgrade)

SamerLP píše:Najlepšie, na tom, že to je z číny
Všechno je z Číny, a co z Číny náhodou není, to v sobě má součástky z Číny.
Zálohovat na jakoukoliv flashku je stejná blbost jako šlapat na zmiji bosou nohou, a tahle je tak moc pochybná, že bych se jí snad bál strčit i do přehrávače. Jeden podobný případ: http://www.businessit.cz/cz/jak-si-koup ... shdisk.php
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak výsledek testu je to osmička - 7,5 G
Zpět na “Problémy s hardwarem”