Problém se zamrzáváním PC Vyřešeno
Re: Problém se zamrzáváním PC
Tak jsem přeinstaloval celý Windows 7, ještě jednou vyčistil celý PC, všechny konektory vypojil a zase zapojil a problém přetrvává před instalací aktualizací i po té. Kondenzátory jsem prošel a jsou v pořádku. Jediné, co mě ještě napadá je zaktualizovat Bios, jako poslední možnost. Mám desku P9X79 - Asus , na jejich stránkách jsem sice stáhl bios, ale má příponu CAP a ve flash utilitě v biosu mi to nechce zobrazit, takže nevím jak na to. Poradí někdo?
"Kondenzátory jsem prošel a jsou v pořádku"
Ze je kondenzator v poradku nedokazes poznat pohledem, to bys ho musel vypajet a zmerit. Poznas jen to, ze neni nafoukly.
Toto rika o BIOSu navod od Asusu:
Download the “BIOS Renamer for USB BIOS Flashback and Crashfree BIOS 2” tool, which you’ll find in the “BIOS-Utilities” section of your motherboard’s Support page. Save the unzipped BIOS (.CAP) file and BIOS Renamer to the top-level (root) folder on the USB storage device and follow the steps that indicated on support site to complete the renaming processes.
Plug the USB storage device into the motherboard’s USB BIOS Flashback port. Now press and hold USB BIOS Flashback button/ROG Connect button/onboard BIOS FLBK/Reset button for three seconds until the LED begins to blink, then release
Ze je kondenzator v poradku nedokazes poznat pohledem, to bys ho musel vypajet a zmerit. Poznas jen to, ze neni nafoukly.
Toto rika o BIOSu navod od Asusu:
Download the “BIOS Renamer for USB BIOS Flashback and Crashfree BIOS 2” tool, which you’ll find in the “BIOS-Utilities” section of your motherboard’s Support page. Save the unzipped BIOS (.CAP) file and BIOS Renamer to the top-level (root) folder on the USB storage device and follow the steps that indicated on support site to complete the renaming processes.
Plug the USB storage device into the motherboard’s USB BIOS Flashback port. Now press and hold USB BIOS Flashback button/ROG Connect button/onboard BIOS FLBK/Reset button for three seconds until the LED begins to blink, then release
Díky za návod.
Dodatečně přidáno po 28 minutách 57 vteřinách:
Koukám, ale nic jako bios renamer atd. tam prostě není, tak nevím co má ASUS na mysli. Něco radí, ale přitom to tomu neodpovídá: https://www.asus.com/cz/Motherboards/P9 ... _Download/
Dodatečně přidáno po 28 minutách 57 vteřinách:
Koukám, ale nic jako bios renamer atd. tam prostě není, tak nevím co má ASUS na mysli. Něco radí, ale přitom to tomu neodpovídá: https://www.asus.com/cz/Motherboards/P9 ... _Download/
Re: Problém se zamrzáváním PC Vyřešeno
Tak jsem problém konečně vyřešil a to tak, že jsem NENAINSTALOVAL chipsety k desce. Vše jede jak má, žádné zamrzávání se nekoná. Tento problém jsem četl snad všude na tuzemském, i zahraničním internetu a nikde jsem se nikdy nedozvěděl, že by to mohlo být tím. Je vidět, že NVIDIA si s ASUSEM v některých kombinacích desek a grafik nerozumí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3379
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36