tak vyřešeno, v tom nastavení jsem musel dát ještě to časování z automaticky na ruční a přepsat čísla z druhýho monitoru(kromě frekvence ), po restartu vše sedí a je zaostřený, takže díky za všechnu pomoc.
Zdravím,
mám připojené dva monitory a jako hlavní mám oled 240hz 4k a jako vedlejsi bud 4k tv 60hz nebo fullhd 60hz monitor. deje se mi ze na vedlejsi obrazovce mi videa a filmy jedou tak na 15 fps... A je jedno zda je to display port nebo hdmi....
Ahoj,
z nevědomosti jsem při stavbě PC koupil RAM 2x32 GB s frekvencí 6400 Mhz ale k procesoru Ryzen 9 9950x, který podporuje paměti pouze do 5600 MHz, což jsem blbec přehlédl. Bude to problém ve vzájemném sladění nebo stabilitě systému? Nebo...
Poslední příspěvek
On jeste zadny problem neni. Tazatel se pouze pta, jestli muze byt.
Vím.. Odpověď byla pro pcmaker. Jen vhled pro tazatele jaký jsem měl problém já, každopádně pořád k tématu.
Zdravím, mám problém s rozlišením ve hrách, a to že pokud přepnu na jiný steam účet a zapnu hru tak se mi nastaví rozlišení na 4K 60Hz i když předtím bylo na 1440p 145Hz, jde to nějak vyřešit nebo budu muset pokaždé přepínat, díky
Poslední příspěvek
Tyto nastavení se ukládají ke každému steam účtu zvlášť. Tudíž to budeš muset přepínat.
:idea: Supermium je internetový prohlížeč Chromium "Google Chrome" a jeho hlavní funkcí je internet pro starší Windows XP (Windows 2000 a vyšší).
:idea: Supermium je bezplatný a open-source webový prohlížeč vyvinutý Shanem Fournierem....
Poslední příspěvek
To jsi nenapsal. Samozřejmě, že je starý OS méně bezpečný.
Vznikne nějaká nová hrozba = vylepší se zabezpečení OS, aby se hrozba nedostala do systému => U starého systému k žádnému vylepšení zabezpečení nedochází, protože už nemá podporu....
Zdravim vas. Poprosim o radu.
Kupil som si novy tv model Samsung QE65S90D. Kupil som si ju hlavne na hranie pc hier v 4K.
Ked idem do pc nastaveni obrazovky tak tam nemam pristupnu moznost nastavenia rozlisenia. Viz obrazok nizsie.
Moj monitor...
Poslední příspěvek
@mandes : Zřejmě už lepší vlastnosti HDMI-HDMI nezískáš. Kdybys měl HDMI 2.0 omezení, zřejmě ti budou při 4K@138.6Hz zlobit barvy (zeleno fialový). Pokud to máš OK, už nový kabel nekupuj.