Jakou tiskárnu pro domácí občasný tisk
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jakou tiskárnu pro domácí občasný tisk
Myslíš ty jiné výrobce co malepí logo a přeprodávají dál?Co myslíš tím-kvalita ovladačů a software?Základní ovladač pro windows funguje normálně a jejich soft tě nikdo nenutí používat.Aspoň není jako poslední paskvil co jsem měl u tiskárny od kanonu.Velký nepoužitelný moloch se spoustou nesmyslů a soft od hp je něco podobného.
@richcchie
díky za odpovědi...do včerejšího dne jsem vůbec tuhle značku nezaregistroval a myslím si, že za ty peníze super..nějak nechápu ty reakce typu, originální toner apod..k čemu to jako je ? jako bude to na tom papíru lépe vypadat s originálním tonerem nebo neorigo za 250,- Kč ? fakt nechápu..pro mě to bude naprosto ideální..tisknu velmi málo a už mi nebavilo furt čistit trysky barevné tiskárny, protože furt zasychala tohle bude ideál a i s tím startovacím tonerem to u mě bude na velmi dlouho
díky za odpovědi...do včerejšího dne jsem vůbec tuhle značku nezaregistroval a myslím si, že za ty peníze super..nějak nechápu ty reakce typu, originální toner apod..k čemu to jako je ? jako bude to na tom papíru lépe vypadat s originálním tonerem nebo neorigo za 250,- Kč ? fakt nechápu..pro mě to bude naprosto ideální..tisknu velmi málo a už mi nebavilo furt čistit trysky barevné tiskárny, protože furt zasychala tohle bude ideál a i s tím startovacím tonerem to u mě bude na velmi dlouho
MB: ASRock A320M-HDV R3.0
CPU: AMD Athlon 200GE Vega
iGPU: AMD Radeon Vega 3
RAM: 16GB Kingston HyperX Fury DDR4 2666 MHz (kit 2x8GB)
HDD: SSD M.2 Patriot Viper VPN100 256GB( systém ) + HDD WD Blue 1TB Sata3
DVD/RW: LG GSA-H62N Sata
PSU: Corsair VS 350
CPU: AMD Athlon 200GE Vega
iGPU: AMD Radeon Vega 3
RAM: 16GB Kingston HyperX Fury DDR4 2666 MHz (kit 2x8GB)
HDD: SSD M.2 Patriot Viper VPN100 256GB( systém ) + HDD WD Blue 1TB Sata3
DVD/RW: LG GSA-H62N Sata
PSU: Corsair VS 350
Zalezi na tom jaky neoriginal toner. Nektery nerozeznas od originalu, nektery ano a jiny dokaze i znicit tiskarnu.
Startovaci toner ma cca 1/3 naplne a obvykle dojde velice brzy. Nezapomen, ze kdyz tisknes grafiku, je spotreba
mnohonasobne vyssi nez udaje udavane vyrobcem. Jen se podivej jak lidi breci v komentarich u prodejcu, ze toner
vydrzi mene nez vyrobce slibuje. Jenze vyrobce take udava podminky, za kterych toner vydrzi XXXX stran. Bezny tisk
je obvykle narocnejsi na spotrebu materialu.
Startovaci toner ma cca 1/3 naplne a obvykle dojde velice brzy. Nezapomen, ze kdyz tisknes grafiku, je spotreba
mnohonasobne vyssi nez udaje udavane vyrobcem. Jen se podivej jak lidi breci v komentarich u prodejcu, ze toner
vydrzi mene nez vyrobce slibuje. Jenze vyrobce take udava podminky, za kterych toner vydrzi XXXX stran. Bezny tisk
je obvykle narocnejsi na spotrebu materialu.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Petře,zřejmě si nečetl odkazy co jsem dal,kde se i píše,že to má shodný čip nehledě na to,že existuje i tohle-
např.-https://www.eracomp.cz/doplnovaci-sada-pantum-pa-210-pro-opetovne-plneni-nadobka-s-tonerem-nekonecny-cip-3622
např.-https://www.eracomp.cz/doplnovaci-sada-pantum-pa-210-pro-opetovne-plneni-nadobka-s-tonerem-nekonecny-cip-3622
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2620
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 pro 2023 11:56
-
- 10
- 1420
-
od Dolpi
13 srp 2024 18:07
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 9
- 1087
-
od meda2016
27 říj 2024 19:26
-
-
-
Chyba při kompilaci firmware pro 3D tiskárnu (Prusa MINI)
od ddann » 26 lis 2023 20:58 » v Vše ostatní (sw) - 11
- 3271
-
od faraon
27 lis 2023 07:27
-
-
- 3
- 1796
-
od Dolpi