MSI P35 Neo2-FIR Vyřešeno
Re: MSI P35 Neo2-FIR
co flashnout bios pokud máš strach zanes to do servisu tam to udělejí na počkání snad
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
nejde to...
ajo vlastně tak asi jedině reklamace
edit/// máš zapojený v MB všechny kabely co tam mají být
edit/// máš zapojený v MB všechny kabely co tam mají být
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- sakul
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A není možný, že jsi zapoměl na to "přídavný napájení" na základku, takový 4piny jak vedou od zdroje. Já na to zapoměl a vždicky se po naběhnutí sekl bios. Klávesnice potom vůbec nerágovala.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Určitě máš k základní desce i manuál, tak znovu překontroluj, zda jsou všechny propoje mezi deskou, zdrojem a ostatními díly PC, včetně bedny řádně propojeny. Doufám, že jsi neopatrnou manipulací neodpravil paměť statickým nábojem. Zkus si půjčit jinou paměť, nebo tu svoji otestuj v jiném PC. Mezi chladičem je doufám teplo vodivá pasta a chladič s ventilátorem řádně sedí na procesoru. Pokud máš klávesnici USB a máš možnost připojit klávesnici s PS2 konektorem, tak použij tu. Nedávej tam ten procesor , když jej deska nepodporuje.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak jsem vse prekontroloval pameti jsem vyzkousel jine a i tamty co jsem kupoval jsou v poradku...vsechno je v pohode do te doby nez zapnu pocitac tak to vyresim tou reklamaci pujdu do prodejny a zeptam se jesli by mi to nemohli vyzkouset a eventuelne tam hodit nejnovejsi BIOS. Takze vam vsem dekuju za snahu docela mi to pomohlo sice to porad nejde ale aspon vim ze jsem zkusil vsechno. DIKY MOCKRAT
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš správně nastaveny jumpery na FSB a to JB1 a JB2 (na jakou hodnotu)? Máš ventilátor připojen do CPUFAN? Máš paměť ve slotu A1? Resetoval jsi Bios tlačitkem SW1 na základní desce? Máš grafickou kartu ve správném slotu (nejblíže procesoru)? Zkus v PC nechat jen procesor a paměť a spusť PC a nech jej třeba 3x až 4x restartovat, zda naběhne do Biosu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Re: MSI P35 Neo2-FIR Vyřešeno
Tak jsem dneska byl vratit tu desku a rekli mi ze je pry vadna takze to nebylo nicim :)
zdarec,mam stejny problem,uz ti ten pocitac jede????nemam flashnout ten bios???mam totiz stejnou desku a stejny procesor,diky za odpoved
Zdravim no ja sem tu desku sel reklamovat a bylo mi receno ze je vadna a jelikoz jsem s ni uz nechtel mit zadny trable tak sem si vybral jinou a ta mi facha v poho.
a to ti dali tu samou nebo jinou zakladni desku???,
Ne ja jsem si vybral jinou, protoze bych se nerad dostal do stejne situlace
Zpět na “Problémy s hardwarem”