Genius SW-Q5.1 - Problem
v zalozce cos rikal je:
Onboard IDE Device
Onboard PCI Device
Onboard Super IO Device
a u zadnyho neni ani Enabled ani Disabled ale [Press Enter] takze prosim te, co mam dat Enabled, co Disabled a co nechat byt??? predpokladam, ze PCI bude Enabled a IDE, Super IO - Disabled...ale radsi mi to rekni ty...
jo a karta na tvém odkazu, to je ta co mam já...
Onboard IDE Device
Onboard PCI Device
Onboard Super IO Device
a u zadnyho neni ani Enabled ani Disabled ale [Press Enter] takze prosim te, co mam dat Enabled, co Disabled a co nechat byt??? predpokladam, ze PCI bude Enabled a IDE, Super IO - Disabled...ale radsi mi to rekni ty...
jo a karta na tvém odkazu, to je ta co mam já...
Když zmáčkneš ten Enter (Onboard PCI), tak by ses měl dostat do dalšího seznamu, kde pravděpodobně uvidíš tu integrovanou zvukovku a dáš ji na Disable.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
tak jo...sem tu a momentalne sem ve fazi kdy sem zakazal v BIOSu integrovanou zvukovku a pak sem preinstaloval z orig. CD ty ovladače atd atd atd...no a zvuk opet nejde vubec...ted prave odebiram tu novou Zvukovku ze spravce zarizeni, ale to odebirani trva uz tak 5 minut což se mi nejak nezdá...nevim nevim, zda-li se karta odebere
...tak co ted???

- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Odeber ji a restartuj. Nachystej si to instalační CD od zvukovky a když ji systém po restartu najde tak nainstaluj ty ovladače. Potom běž znovu do vlastností zvuku a zvukových zařízení a nastav si Zvuk-Přehrávání-Upřesnit-Typy repro a vyber ty tvoje nové a potom v záložce Hardware koukni, jestli se ta zvukovka nastavila jako upřednostěná. Ještě se může zase v tray objevit ikonka nové zvukovky a nastav všechno podle potřeby.
Zkus nejdříve odinstalovat ovladače a software od Creativu a pak odebrat kartu ve správci. A nebylo by na škodu, kdybys zkusil přehodit zvukovku do jiného PCI slotu.
Tady by sis mohl stáhnout novější ovladače na SB Live!.
Tady by sis mohl stáhnout novější ovladače na SB Live!.
Znáte pravidla?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3395
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36