Tak proste vlez do biosu, a nastav to tam rucne.. cirou nahodou mam taky 2600+.
nasobic 11,5
FSB 166
FSB: DRAM dej podle pameti, jestli mas 400MHz, tak dej bud "by SPD", nebo nastav rucne 120%. Pokud ti bude nastavovat blbe casovani, tak ho tam taky nastav rucne.
preju hodne stesti
Přehoď AUTO na MANUAL a pak se začnou dít divy... Neboj se především občas podívat do manuálu k základní desce. Já vím, profesionálové manuály nečtou, taky se tím řídím. Nadruhou stranu, čím jsem vyzrálejší, tím častěji listuji v manuálech. Tam ti je věcí...
Zdravím
na začátek jsem na linux totální lama. Ale potřeboval bych udělat kompletní image disku sdb pomocí příkazu DD a netuším co tam mám špatně můžete mi prosím někd pomoci. Ubuntu 20.04 Snímek obrazovky pořízený 2024-12-13 19-19-04.png
Děkuji...
Poslední příspěvek
Díky nějaké úplné základy znám třeba o tom root přístupu vím i že se chová systém jako složky. Vlastně jsem při jednom z prvních pokusů i přemazal systém kopií toh disku který jsem chtěl zálohovat. Nevadí jediný důvod proč jsem si nainstaloval linux...
Mám internet od Vodafone a protože mám malý byt, vystačím si s wifi routerem od nich - CH7465VF.
Mám aktivované dvě sítě - Mordor (5GHz) a Rohan (2.4GHz). Rohan používám hlavně pro IoT, Mordor pro aktivní použití. Heslo mám momentálně na obě...