Zachrana dat :-(
Re: Zachrana dat :-(
Vidíš ty data z LiveCd Linuxu?
Radix: Zatraceně ... to vypadam na tak velkeho debila? Kdybych je snad viděl tak už je mam davno zalohovane... proč asi tady pišu... a když už na debila vypadam tak čti pořadně... už je tady 2 x napsane že je nevidim
Už mě stoho boli hlava
Když se dohodnete a dohadate tak tady pak napište
a ja jdu skoušet
pokud se do zitřka neodezvu tak mě oběsila segra ... vzpomente si pak na mě 
Už mě stoho boli hlava

Když se dohodnete a dohadate tak tady pak napište

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus ten jejich slavnej "R - Studio" a taky Live Linux, ať mají radost a když to nepomůže, tak naformátuj, jak jsem radil prvně. (Ale nezapomeň, říkal jsem "rychlé" formátování !)
Live Linux, a neLive sem skoušel už jsem to psal... 

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jansě jasně. Já jsem to psal proto, aby jsi ozkoušel všechno, co ti kdo psal, abysme měli všichni radost. Nejdřív však vyzkoušej ten jejich "R - Studio", kdyby náhodou měli pravdu a když ne, tak formátuj.
Z vlastích zkušeností vím, že když jsem si v prográmku přepsal boot sektor, že najednou nešel celý disk číst z žádného programu a prostě všecho psalo "přístup odeřen", takže nepíšu nic neozkoušeného. Podotýkám, že tomu tak bylo na VIstě a pokud to půjde v tom programu "R - Studio", tak neschopnost čtení je způsobena velkým zabezpečením Visty. Nicméně pokud budeš formátovat, rozhodně nic nezkazíš a neztratíš.
Z vlastích zkušeností vím, že když jsem si v prográmku přepsal boot sektor, že najednou nešel celý disk číst z žádného programu a prostě všecho psalo "přístup odeřen", takže nepíšu nic neozkoušeného. Podotýkám, že tomu tak bylo na VIstě a pokud to půjde v tom programu "R - Studio", tak neschopnost čtení je způsobena velkým zabezpečením Visty. Nicméně pokud budeš formátovat, rozhodně nic nezkazíš a neztratíš.
Tak se nevztekej, už nebudu nic psát.
Možná jsi ten disk nepřimountoval, tak není vidět.
Možná jsi ten disk nepřimountoval, tak není vidět.
Redix: Promiň ujeli mi nervy
, zas tak sem to nemyslel mužeš psat co chceš a jsem rad že pomahaš... , disk bylo vidět ale stejně jako ve win ,mě to do něj buď nepustilo nebo pustilo ale nic v něm nebylo

Paulí: R - Studio nezachranuje data přes OS, má vlastní kód! Zachránil jsem si takto data 2x, vždy mi psal externí harddisk, že ho mám formátovat, protože ztratil veškeré data a informace! A přesto jsem si data vyhrábl, tak mě neuč a neříkej blbosti. Sice to trvalo mnoho hodin a několikrát jsem ten mnohahodinový sken musel opakovat (protože ne hned načetl veškerá data), ale podařilo se! Harddisk byl poškozený, druhý co jsem dostal mi udělal totéž ... Dobré je při skenování nedělat vůbec nic, povypínat zbytné rezidenty a nehrabat ani na myš. Data v koši budou bez jména složky.
R - Studio je nejlepší ze všech, ale nesmíš mít pouze demo.
R - Studio je nejlepší ze všech, ale nesmíš mít pouze demo.
Naposledy upravil(a) X dne 19 srp 2009 18:48, celkem upraveno 1 x.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to x:
Dobře dobře. Nevěděl jsem, že je to samostatný boot systém. A promiň, nemysle jsem to tak. Takže nejspíš by to v něm teda mělo jít opravit. Ten můj tip by taky fungoval, ale tohle je bezpečnější.
<!-- Moudrý radí, blbý kecá a ještě blbě -->
Dobře dobře. Nevěděl jsem, že je to samostatný boot systém. A promiň, nemysle jsem to tak. Takže nejspíš by to v něm teda mělo jít opravit. Ten můj tip by taky fungoval, ale tohle je bezpečnější.

<!-- Moudrý radí, blbý kecá a ještě blbě -->
D: - Winhex i RStudio - mužu obnovit data
C: vidí jen tyhle soubory - System Volume Information,Autoexec.bat,boot.ini,Bootfont.bin,CONFIG.SYS,IO.sys,MS-DOS.SYS,NTDETECT.COM,ntldr
Boužel foto mam zrovna na C - zakon schvalnosti
A jak semuž řikal D. mě žadal o format ale C: se chove jako prazdy disk mužu do něj lezt
Dema taky neuznavam
C: vidí jen tyhle soubory - System Volume Information,Autoexec.bat,boot.ini,Bootfont.bin,CONFIG.SYS,IO.sys,MS-DOS.SYS,NTDETECT.COM,ntldr
Boužel foto mam zrovna na C - zakon schvalnosti
A jak semuž řikal D. mě žadal o format ale C: se chove jako prazdy disk mužu do něj lezt
Dema taky neuznavam

On spíš leze sektor po sektoru, proto data vyhrábne i po smazání, rychlém formátování. Ale určitě bych neformátoval, na co pokoušet štěstí ... Nic nebude opravovat, ale vytáhne je na jiný hard. Jestli je uložíš na stejný hard, přepíše zachraňované data!!!
P.S.: Musíš dát sken hardu v R - Studiu nebo sken opakovat.
P.S.: Musíš dát sken hardu v R - Studiu nebo sken opakovat.
Poprve sem na to klik a začlo skenovat hezky pomalu ale jistě...
pak sem to vypnul koukal na něcojineho a zapnul ten sken znova a ted to začne skenovat ale hned i skonči 
D: - data senm oběvil bez skenovani

D: - data senm oběvil bez skenovani
Zpět na “Problémy s hardwarem”