Po složení PC nejde výstup do monitoru.*
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Re: Po složení PC nejde výstup do monitoru.*
Tam není co rozcházet. Potřebuje zkusit extrení GK, aby byla jistota, že PC běží. Monitor je údajně odzkoušený.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Hi, věc se má tak, že nemám externí PCI kartu, takže jak poznám že procesor s deskou jedou bez toho aniž bych to viděl na monitoru. Je taková možnost?
Pokud to máš windows a ovladače od zvukovky tak by ti windows mohly zahrát uvítací melodii
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Hi nemám naistalované windows. Čistě složený počítač, jenom ram +cpu+deska+hdd nic víc. a potřeboval bych poradit, jestli to jde, kde je chyba.
Tak tohle se mi taky jednou stalo, když jsem kamarádovi skládal z dvou PC jedno.Fox8 v odpovědi na akrijjovu otázku „Neměl někdo z vás taky zkušenosti s rozchozením interní grafiky?“ píše: No měl ... ale to jse se spletl a místo do grafiky ve slotu jsem zapojil do integrované, proto to nešlo…
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

Hi diky všem, jako obvykle chyba na straně příjmače. Neměl jsem pořádně dotlačený větráček na cpu, takže se prostě přehřívalo, chvíli jelo a pak se vypínalo. Díky prosím o Lock
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10 Odpovědi
- 8303 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Darek123
-
- 19 Odpovědi