PC nerozpozná externí disk Vyřešeno
Re: PC nerozpozná externí disk
Tak ovladač to neaktualizuje, píše, že je aktuální. Ten kablik bohužel nemam pro micro usb... zkusim si ho nějak opatřit a prověřim ještě to napájení, ale v tom to asi nebude, protože jsem to vyzkoušel u různejch PC a nechytne se nikde.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
hele a ten externí disk neupadl ti nedostal někde prudký náraz? Nebo nenosíš k němu pořád stejný kabel přes který to nikde nešlo možná by stačilo jen zkusit změnit kablík kus za kus.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
ne ne to určitě ne, ale táta se mi přiznal, že se snažil odstranit ten SmartWare Software nebo jak se to jmenuje! prý to dělal podle návodu co byl u toho disku... ten soft byl totiž nějak napevno na tom disku, že se to nedalo klasicky smazat nebo odinstalovat... tak mě napadlo jestli tam nebude nějaká systémová chyba. Myslíš, že je to možný?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tam mohl být integrován ovladač. Nebo ovládání napájení toho disku. Mám 3,5 externí který má inteligentní USB pokud ho odhlásíš přestane se točit a odpojí napájení. Jen nevím jak to spravit Já stejmě jako ty bychom museli sednout k netu a hledat a číst. Bohužel nyní musím odběhnout tak ti nepomůžu. Sorry.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
jasný, v pohodě! děkuju za ochotu... já už právě psal i přímo na western digital, ale nic kloudnýho jsem z nich nedostal!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podle tohoto: https://www.westerndigital.com/cz/products/wdsmartware/ se mi nezdá že by odstranění SmartWare způsobilo nečitelnost disku.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Re: PC nerozpozná externí disk Vyřešeno
Já měl taky stejný problém a zjistil jsem, že kábl je špatnej, takže zkus ten kabel...
Základní karta:GA-EX58-UD4P;CPU: Intel Core i7 920 + chladič:COL CoolerMaster Hyper N520;Grafická karta:NVIDIA GeForce GTX 275(Gigabyte);RAM:Tramscent 6GB (3xDDR3 1333);HDD:WD Caviar Black 1TB;Zdroj:SEASONIC zdroj 650W SS650HT;Skříň:CA CoolerMaster Elite 331;Windows7 x64 Ultimate
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2952
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 12:22