Problém s pustěním NTB
-
- Pohlaví:
Re: Problém s pustěním NTB
Nevím, já s těm nb nemám zkušenosti, ale co jsem četl zde na fóru tak Acer chválí a navíc má prý super servis. Přijedou, odvezou, opraví a zase přivezou.???
Tohle já i asusácký servis. V tohle to je asi skoro všude stejný.Ikdyž já mám radši když si to tam dovezu sama... mám to jenom pár kilometru do servisu asusu.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
To jsi asi první člověk, co má špatné zkušenosti s nějakou značkou a jde do ní znova:) Laptopy po záruce jsou všeobecně průs..rové a drahé záležitosti. Proto si opět kupuju desktop.
Jinak zkus ten Abax, fakt tomu rozumí.
Jinak zkus ten Abax, fakt tomu rozumí.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Jsem na tu značku zvyklá a po půl ročním využívání jiné značky mi prostě ten asus fakt padl do noty po všech stránkách.
A jaká značka notebooku je podle tebe nej nebo - li ucházející?
A jaká značka notebooku je podle tebe nej nebo - li ucházející?
A není trochu ujetý dávat to do dalšího servisu a platit když ti nejspíše řeknou stejnou závadu?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
To vždy záleží na zkušenostech konkrétních lidí. Já žiju z prodeje a tak beru Acer, protože se nestarám o servis. Jinak pokud má někdo víc peněz tak dávám Lenovo a Sony, ale to je okrajový prodej.
Není, protože oni to opravují na úrovni vadných součástek na základní desce. Za výměnu optické mechaniky za novou jsem měl dávat 3800,-. V Abaxu opravili nějaké studené spoje a oprava i s dopravou 900,-.
Není, protože oni to opravují na úrovni vadných součástek na základní desce. Za výměnu optické mechaniky za novou jsem měl dávat 3800,-. V Abaxu opravili nějaké studené spoje a oprava i s dopravou 900,-.
ale v servisním papíru mám napsáno že základní deska opravit nejde. Pouze výměnou.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám zkušenosti s Acer servisním střediskem v Brně, kde záruční opravy provádějí skutečně promptně a kvalitně. Stačí jim telefonicky zavolat a sdělit jim údaje o notebooku a kde byl zakoupen a jeho výrobní číslo. Asi mají perfektní evidenci. Sdělí termín, kdy si notebook vyzvedna zásilková služba u Tebe doma, po opravě oznámí e-mailem, kdy bude doručen opraven a opět jej doručí až Tobě domů. To vše bezplatně a stojí Tě to jen poplatek za telefon. Hovořím o záruční opravě. S pozáruční opravou nemám zkušenosti. Se servisy ostatních firem bohužel tak dobré zkušenosti nemám a to jak do poskytnutých služeb, tak i co do kvality a rychlosti opravy a to i záruční i pozáruční. Jinak se základní deska neopravuje, ale vyměňuje.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Neznám základní desku, která nejde opravit. Pokud není rozžíznutá vejpůl. Tak si do Abaxu zavolej a poptej se. Popíšeš jim závadu a třeba Ti řeknou co a jak. Ale pravděpodobně Ti neřeknou, že to nejde.
Jinak mě Acer servis opět překvapil. V pondělí jsem objednal svoz, ve středu mi přišla sms, že ho převzali. Téhož dne mi odpoledne došla sms, že zařízení je opraveno a večer, že bylo předáno PPL. Slušná rychlost.
Jinak mě Acer servis opět překvapil. V pondělí jsem objednal svoz, ve středu mi přišla sms, že ho převzali. Téhož dne mi odpoledne došla sms, že zařízení je opraveno a večer, že bylo předáno PPL. Slušná rychlost.
Ale jak jsem řekla na začátku, notebook tedkom jede bez problémů. Nefunkční byl před tím než sem ho odvezla do našeho servisu kde mi sdělili co mi sdělili. že funguje je mi záhadou.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nevíš dne ani hodiny...Ale když nic nedělá. Jenom se bojíš ho někam nosit, to není moc mobilní zařízení:)
bojim bojim... když mi řekli že je tam špatný kontakt nebo zkrat... sám mi řekl že půjdu nepůjde.. ale myslela jsem že nejde a on jde už třetí den.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3397
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36