Grafika na počítači začala dělat šmouhy
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Grafika na počítači začala dělat šmouhy
Tečky ani šmouhy nevidím, zkus monitor jinde nebo jiný zde. Překontroluj spojení monitoru a GK.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Ten ovladač nenašel moji grafickou(nepodporuje ji) kartu takže musím skusit ještě jiný.Jinak na to spojení se mrknu zitra.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To spíše vypadá na závadu monitoru, když to na obr. nevidíme. To zn., že signál z GK je OK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No takhle třeba já vám chtěl poslat foto z toho jak se mi tam ukazovaly šmouhy.Vyfotil jsem to přes screen na klávesnici.Vložil jsem to do malování a místo šmouhů tam bylo jenom černé video místo rozmazaného.Může to souviset?
Zdravím tak jsem překontroloval to spojení GK a monitoru a vypadá to že je to v pořádku.
Může být závada tedy v monitoru?
-
- Pohlaví:
aldaf píše:No takhle třeba já vám chtěl poslat foto z toho jak se mi tam ukazovaly šmouhy.Vyfotil jsem to přes screen na klávesnici.Vložil jsem to do malování a místo šmouhů tam bylo jenom černé video místo rozmazaného.Může to souviset?
Video přes printscrren nesejmeš. Musel bys použít foťák anebo mobil.
Jak už bylo psáno, printrscreen zachytává obraz z výstupu grafiky a nikoliv to co se zobrazuje na monitoru - vyzkoušej tedy ten monitor na jiném PC!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
aldaf píše:Může být závada tedy v monitoru?
Pravděpodobně ano, viz předchozí příspěvky.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi nečteš všechny rady - otestuj PC s jiným monitorem, nebo monitor na jiném PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Vyzkoušel jsem připojit monitor k jiným počítačům a monitor jede krásně bez závad.Máte další rady.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To jsi stihl ani ne za 5 minut i otestovat i jak běží film? Uvědom si, že na Tvůj PC nevidíme a pokud nejsou Tvé informace pravdivé, nemůžou být ani vhodné rady vedoucí ke zjištění a odstranění problému.
Nene už jsem to zkoušel ráno a ani známky nějakých chyb v grafice zkoušel jsem i hry a bylo to v pořádku.Ale nechápu proč když jsou odinstalované ovladače tak je to v pohodě a když je nainstaluju tak jsou tam ty šmouhy a tečky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2524
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
02 čer 2025 15:26
-
- 6
- 3768
-
od Petison
25 říj 2024 15:06
-
- 4
- 3248
-
od liborek
07 úno 2025 17:00
-
- 0
- 1898
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14459
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”