1. Dlouhý mód znamená, že data byly poškozeny a nejspíš nepůjdou obnovit úplně všechny. Ty co mají nulovou délku nemá smysl obnovovat.
2. Volume C je nezajímavý. Je to pouze název adresáře, jenž s fyzickým značenám disků nemusí mít nic společnýho
Každopádně musíš všechny data obnovit jinam a pak je překopírovat zpátky na sformátovaný disk. Pokud to obnovíš přímo na stejný, tak máš zaručený, že minimálně o nějaká, nebo spíš o většinu dat přijdeš nenávratně. Takže rozhodně obnovit vše jinam a pak ho naformátovat či vytvořit odíl, pokud tam není žádný a pak přehrát data zpátky. Pokud si v tomto okamžiku vzpoměl, že jsi něco zapoměl obnovit, tak je už pozdě. Dokud s tou částí disku, co obnovuješ nic dalšího neuděláš, pouze obnovíš data - jinam. můžeš klidně zkoušet další programy. Když to chtělo dlouhou variantu, tak obnova nejspíš nebude úplná. Dívej i na velikost souborů. Pokud je nula, tak je nemá smysl obnovovat - jsou ztracený a tento program je nedokáže obnovit. Netvrdím, že žádný jiný to nedokáže, ale já ho neznám. U souborů taky píše stav - good a poor. Možná ještě něco, ale už si nepamatuju. Good je v pohodě, ale poor pokud jsou to např. fotky, tak budou poškozeny, nebo neúplné či dokonce neobnovitelné. Tuším že na trial je limit 64kb. Takže úplná obnova půjde nejspíš jen plnou verzí programu.
P.S. Když jsem to dělal já, tak jsem měl půjčený hdd 60giga s Winy a obnovoval jsem to po kouskách a vypaloval na DVD. Trvalo mě to asi týden, než jsem obnovil a vypálil vše. Obnovoval jsem to ze stripovanýho raidu 2x250 giga. Od tý doby jsem se do diskových polí nepouštěl.
Ztraceny oddil na HDD
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Ztraceny oddil na HDD
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
data uz mam zalohovany na druhem HDD, programek uz mam v plne verzi :)
ted sem nainstaloval Partition Wizard Home Edition funguje po win 7, ukazuje mi to pojmenovani oddilu ale misto pismenka tam mam *, v partitionu me slo zmenit oznaceni, dokonce to ukazuje i vlastnosti, volne/vyuzite misto, zmenil sem pismenko ale zatim zadna zmena, du udelat reset a napisu co a jak .) ale hlavne ze mam ty data :) dik
EDIT: tak ja uz jsem z toho asi civava, zase tam mam misto pismenka hveznicku, priradim k tomu pismenko, dam apply a zase tam mam * uz sem z toho fakt magor, to je ten HDD fakt tak v prr? veskery data z toho vytahnout sly, fotky, videa, hudba, ruzny dokumenty, vsechno vypada ze funguje, tak by ten oddil nemusel byt az tak tracenej ne? .. ale uz to asi fakt naformatuju pac nwm co s tim, nemuze se stat ze ten format oddilu taky nepomuze a budu muset preformatovat celej HDD a znovu nahodit system?
EDIT2: dokonce ten oddil de rozkliknout a vidim tam vsechny data, takze to musi byt v pohode, jen je proste neviditelnej, nechapu
ted sem nainstaloval Partition Wizard Home Edition funguje po win 7, ukazuje mi to pojmenovani oddilu ale misto pismenka tam mam *, v partitionu me slo zmenit oznaceni, dokonce to ukazuje i vlastnosti, volne/vyuzite misto, zmenil sem pismenko ale zatim zadna zmena, du udelat reset a napisu co a jak .) ale hlavne ze mam ty data :) dik
EDIT: tak ja uz jsem z toho asi civava, zase tam mam misto pismenka hveznicku, priradim k tomu pismenko, dam apply a zase tam mam * uz sem z toho fakt magor, to je ten HDD fakt tak v prr? veskery data z toho vytahnout sly, fotky, videa, hudba, ruzny dokumenty, vsechno vypada ze funguje, tak by ten oddil nemusel byt az tak tracenej ne? .. ale uz to asi fakt naformatuju pac nwm co s tim, nemuze se stat ze ten format oddilu taky nepomuze a budu muset preformatovat celej HDD a znovu nahodit system?
EDIT2: dokonce ten oddil de rozkliknout a vidim tam vsechny data, takze to musi byt v pohode, jen je proste neviditelnej, nechapu
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak jsem to zkusil pres CD a nic, HDD to najde, ale neukazuje oddily, neukazuje ani format, jediny co tam je tak myslim unformated, nebo tak neco, pres ten Partition vsak oddil vidim i data na nem,
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3930
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 16:10
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2822
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”