Příspěvekod Tunings » 16 říj 2010 12:36
Já už sem zkoušel windows přeinstalovat(Skoro nic v PC nemám)Problém je v tom,že že jsem si ztáhl windows XP Home edition SP3,protože ten windows nikde nemůžu bohužel najít.Tak sem si ztáhl přesně ten,co sem vlastně s PC koupil.(Windows XP Home jsem kupoval legálně.Klikl jsem na: Instalovat systém windows XP a dál už mě to nechce pustit vy hodí to hlášku,kterou posílám v screenu.Tak tedy kliknu na OK a vyskočí tabulka:Vítá vás intalace systému windows,napíše mi to nová instalace,tak kliknu na další,musím souhlasit s podmínky,pak musím zadat Product Key,který jsem opsal z PC,kliknul sem na další a pak mi vyskočila tabulka:Možnosti instalace,tak sem klikl rovnou na další,protože jsem nic nepotřeboval měnit a pak vyskočila další tabulka: Aktualizace instalačních souborů: tak je tam možnost výběru aktualizovat přes internet nebo přeskočit tento krok a pokračovat v intalaci,tak sem klikl na to přeskočit krok,tak několik sekund něco probíhalo a pak se PC samo restartovalo,tak mě to nabídlo 3 věci,ktéré si musím vybrat,posílám screen.Když sem tedy vybral spustit windows,tak se po naběhnutí nic nedělo,že by třeba pokračovala instalace windowsu nebo něco takového.Už sem z toho fakt blázen.Vždyt mě PC ani nedovolí windows přeinstalovat.
-
Přílohy
-

-

Naposledy upravil(a)
Tunings dne 16 říj 2010 12:59, celkem upraveno 1 x.
PC: Intel Core 2 Duo E6550 3.0 GHz, Gigabyte GA-EP35-DS3L - Intel P35, Sapphire HD 4650 Ultimate 1GB, PCI-E, Western Digital 320GB interní 3.5" 7200 otáček, 2GB - 4x512MB Samsung 800MHz DDR2, HDD 1TB SAMSUNG+1TB WD, Windows 7 Professional