Nová grafická karta pomalejší než původní Vyřešeno
Re: Nová grafická karta pomalejší než původní
mackal jsem a zkousel vsechny volby ale memtest nikde :(
Stejně bych to viděl na odchízející harddisk(hned po zasviněném Windowsu), zkus http://www.hdtune.com/files/hdtunepro_460_trial.exe.
no tak ten windows je vcera instalovany a ten hdd mam dva jeden kde je windows ma 80gb a je uz asi 4 roky stary ten druhy ma 1tera a je novy
ale tady treba vyuziti cpu kdyz mam zaply jen windows uptade a mozzila http://img697.imageshack.us/img697/7457/avcu.jpg neni to nejak moc?:D jdu zkusit to hdtune.

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ukž spíš záložku Procesy a seřaď to podle využití CPU - tam teprv uvidíme co to žere
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V tom případě to je v pořádku, protože si prostředky bere ten updater
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkusil bych znova odebrat původní ovladače,vyčistit registry a až po tom dát ovladače nové.Zkus třeba ty co byly dodány s grafikou.I kdyby nebyly nejnovější,tak by měly 100% fungovat.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
ted jsem si vsiml ze pokazde kdyz otevru nejakou aplikaci tak se me zapina nejaky blbosti o ktere nevim co to je
a zere to u i 100% cpu
http://img254.imageshack.us/img254/3950/roflk.jpg

uz vse funguje tak jak ma diky vsem :)
Jak jsi to vyřešil?
Tipoval jsem to na slabý procesor, ale pokud to jde jak má, napiš sem jak jsi to vyřešil a dej zelenou fajfku -> vyřešeno.
No jsem hral hru a ted se mi to vyplo protoze se zahrival procesor tak jsem se podival do bedny a zjistil jsem ze vetrak na precesor je pripevneny jenom na dve uchytky ale jeste predtim jsem vytahl procesor a dal znova a kdyz jsme zapinal pc tak se me tam objevila ze novy procesor je naistalovany a pripraven k pouziti a od te doby to slape jak hodinky 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 3634
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
06 čer 2025 08:51