nefunkční pc Vyřešeno
Re: nefunkční pc
tak tady moje zkušenosti končí..jestli těma molexama myslíš napájení ze zdroje ty 4-piňáky tak sem zkoušel přeházet ..taky nic ..je fakt že sem nezkoušel jinej zdroj ..zrovna nemám k dispozici ani.. =)
Pokud je v tom několik let starej noname tak bych tipoval že to je tím.
Snad si seženeš od někoho aspoň na vyzkoušení ne?
Snad si seženeš od někoho aspoň na vyzkoušení ne?
Just Fucking Google It!
joo joo to seženu ale já měl jistojistě za to že je to grafika tak sem bezhlavě objednal jinou a zjistil že to tím není..to zas tak nevadí stejně byl zapotřebí uprage ..no pak sem si byl tak jiste že je to zakladni deska a teď už do ní taky nejsem tak zapálenej=D..jinak díky za cenný rady=)
Tak jsem zkoušel dva jiný zdroje a taky bez úspěchu..takže si myslím že to opravdu bude ta deska nebo má snad někdo ještě nějaký nápad?=(
Máš zapojený přídavný napájení grafické karty? Pokud ho teda má.
Just Fucking Google It!
grafika bez přídavnýho napětí..zkoušel sem i s přídavným taky nic :(..ale dík za snahu=)
-
- Pohlaví:
Napadají mne dvě možnosti:
GK si nerozumí s deskou
Vadná deska v bodě kde komunikuje s GK
GK si nerozumí s deskou
Vadná deska v bodě kde komunikuje s GK
GK si s deskou rozumnela driv tak proc by si nerozumela tedka..a taky sem zkousel dalsi 3 stejny.. ..to spis ten pristupovej bod jak rikas..no a to nevyresim jinak nez kdyz koupim novou desku ..no už je na cestě aspoň na zkoušku=)..diky:-)
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Čer 2011 00:37) ---
Ještě mě tak napadá jestli by to nemohl být procesor..ja by se to projevovalo kdyby byl vadnej???
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Čer 2011 00:37) ---
Ještě mě tak napadá jestli by to nemohl být procesor..ja by se to projevovalo kdyby byl vadnej???
Kdyby byl vadnej CPU tak by se pc ani nezapnul a když říkáš že znělku slyšíš tak se zapnul, jenom nejde obraz.
Just Fucking Google It!
Re: nefunkční pc Vyřešeno
Tak jsem teda osadil novou základovku a pořád stenej problém..takže z toho lze usoudit jediný..jediná součástka kterou sem v pc neměnil je procesor tím pádem za vše může on!! což je divný když pc naběhne ..bohužel nemám kde zkusit jestli funguje..takže polední a jistá střelba na jisto..=((
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 28564
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 21:47