Dal jsem z diskety a procházet,ale objevuje se mi:
Zadané umístění neobsahuje informaci a hardwaru tohoto počítače.
Už pomalu začínám uvažovat o čisté reinstalaci,ale nevím jestli by to pomohlo.Myslím si,že se mi nepodařilo vymazat vše,co je potřeba.Stále mi to ukazuje zprávu o káblu anebo ta němčina ....fur Windows 98/SE...
Tiskárna APOLLO P-2300U na Win XP (vyřešeno) Vyřešeno
- radekvozar
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No ale potom musíme uvažovat, jestli ty ovladače patří k té tiskárně, a jestli je to opravdu přesně ta, o které jsi psal. Máš to její označení někde na té tiskárně? A jestli ano - stáhnul jsi tento ovladač?
- radekvozar
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
APOLLO P-2300U
Přesný název je:
APOLLO P-2300U Series V 2.0
Ten ovladač mám stažený.Sice mě nejdříve zmátlo,že je to ovladač pro 2100,ale jsou tam zaškrtnutá XP,tak by to mělo jet
APOLLO P-2300U Series V 2.0
Ten ovladač mám stažený.Sice mě nejdříve zmátlo,že je to ovladač pro 2100,ale jsou tam zaškrtnutá XP,tak by to mělo jet
- radekvozar
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
APOLLO P-2300U
Mám ještě jednu možnost.Zkusím v obchodě,kde jsem PC kupoval,jestli nemají originál instalační CD s ovladači,které by s XP pracovaly.Pokud tam neuspěji,zkusím reinstal.Takže zatím díky,ozvu se jak jsem dopadl.
- radekvozar
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
APOLLO P-2300U
Ještě mě napadla jedna věc.Pokud nepomůže ani reinstal,mohl bych na svém rozděleném disku nainstalovat na jeho druhou část původní Windows ME.Záleží na tom,jestli by se něco třeba nehádalo.Takže bych vlastně jel na dva winy.
- radekvozar
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
APOLLO P-2300U
Je to přesně,jak říkáš.Dnes jsem byl za prodejcem a ten mi navrhnul tři varianty:
1/ Sehnat si : Driver HP DJ-6xx a vyšší,jestli víš kde...
2/ Nainstalovat zpět WME a při instalaci XP potvrdit,že chci nechat oba
3/ Koupit novou tiskárnu
Pokud budu mít v PC oba systémy,mám si najít nějaký Boot manager,abych mohl s oběma pracovat.Tady tahle tiskárna je prý už stará a jsou si téměř jistí,že s XP pracovat nebudou.Pokud budu tedy dělat čistou reinstalaci systému,abych začal odznovu,chtěl bych tě požádat jestli bys mi mohl napsat přesný postup,jak se to dělá.Vždy mi to dělal kámoš,ale ten se odstěhoval.Navíc mám rozdělený HDD na C-10GB a D-30GB a chtěl bych je buď sjednotit nebo přerozdělit na 20+20.
1/ Sehnat si : Driver HP DJ-6xx a vyšší,jestli víš kde...
2/ Nainstalovat zpět WME a při instalaci XP potvrdit,že chci nechat oba
3/ Koupit novou tiskárnu
Pokud budu mít v PC oba systémy,mám si najít nějaký Boot manager,abych mohl s oběma pracovat.Tady tahle tiskárna je prý už stará a jsou si téměř jistí,že s XP pracovat nebudou.Pokud budu tedy dělat čistou reinstalaci systému,abych začal odznovu,chtěl bych tě požádat jestli bys mi mohl napsat přesný postup,jak se to dělá.Vždy mi to dělal kámoš,ale ten se odstěhoval.Navíc mám rozdělený HDD na C-10GB a D-30GB a chtěl bych je buď sjednotit nebo přerozdělit na 20+20.
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No nevím, jak bych ti tohle napsal, protože já jsem rozdělení disku na oddíly nedělal. Lépe řečeno dělal mi to taky kamarád asi před 8 lety a dělal to přes Partition Magic (tehdy to byl tuším PM4 a celý anglicky), no a po roce jsem rozdělení zrušil a od té doby tohle nepraktikuju. Ještě dříve, než jsem si pořídil bootovací CD woken, jsem musel instalovat XPčka přes 98čky a přitom se mi z pěti takových instalací jednou(!) podařilo nechtěné - totiž, že XPčka nepřepsaly 98čky, ale nainstalovaly se vedle - zabraly si celý zbytek disku pro sebe. Takže to bylo takové nepodařené rozdělení na C:\ a D:\. Protože to bylo nechtěné, tak jsem tomu ani moc pozornosti při instalaci nevěnoval a všiml jsem si toho až bylo vše hotové. Proto ti ani nemohu říct, jestli tam byla nějaká volba, kolik místa by XPčka nechala těm 98čkám a kolik si vezmou pro sebe - to znamená jaké by bylo vlastní rozdělení disku na C:\ a D:\. Já myslím, že to tam lze navolit, ale nevím jak. Na tohle by se ti mohl ozvat někdo, kdo to běžně dělá.
- radekvozar
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
APOLLO P-2300U
Nevadí,že to nevíš,přesto ti dík.Zkusím položit otázku na fóru a uvidíme.
- radekvozar
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
APOLLO P-2300U
Ta správa disků je kde?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4881
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4219
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”