Ok moc děkuju jste moc hodný že strácíte semnou čas moc děkuju
Počkam dozejtra třeba se někdo ozve a dyštak to zejtra zaškrtnnu že je to vyřešený nebo tak něco
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
Windows 11 PRO 64bit, Základní deska: Asus TUF Gaming B650E-WIFI, CPU: AMD Ryzen 5 9600X, Grafická karta: XFX Mercury AMD Radeon RX 9070XT 16GB Gaming Edition, Ram: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30, Disk: WD Blue SN580 2TB, Chladič: Endorfy Fera 5, Zdroj: MSI MAG A850GL PCIE5
Popiš zařízení - monitor (značka a typ) a PC (jednotlivé komponenty a používaný OS).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
nwm co delate ja mu rozumim docela dobre, obcas to de ztuha ale de to
tipnul bych že neni uplně čech - tema cizincu na foru uz se tu řesilo a zdejší komunita (nebudu jmenovat) se moc nepředvedla tak si podme zlepsit reputaci a respektujme ze mu ta cestina moc nejde
Edit: ha vidim ze se to pak utnulo tak sry ta narazka na to jak pise me tak nejak rozohnila a prehlid sem stranu 2,3a4
k problemu pokud monitor na novym PC de a na starym ne ... je chyba ve starym PC, nebo v zapojeni (nwm jak moc ses zdatnej v obsluze PC)
1) zkontroluj jestli je opravdu dobre zapojenej a jestli je na spravny Gk (pokud mas integrovanou GK na desce mohlo dojit k zamene)
2) jestli pocitac driv fungoval ... zavzpominej jestli jsi v něm něco neměnil, nebo jestli si s nim nebouchnul
3) zkontroluj jestli GK sedi na svym miste, a kdyz uz budes vevnitr tak se koukni i na ostatni soucasti
Jsem čech chodim do 7třídy (snat jse čeština jěště zlepší).Monitor mám CTX colour monitor (značka)je to taková stará bedna velká ještě.Ale kdyš zapojim ten PC starej na jinej monitor tak jse ten monitort taky nezapne
Windows 11 PRO 64bit, Základní deska: Asus TUF Gaming B650E-WIFI, CPU: AMD Ryzen 5 9600X, Grafická karta: XFX Mercury AMD Radeon RX 9070XT 16GB Gaming Edition, Ram: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30, Disk: WD Blue SN580 2TB, Chladič: Endorfy Fera 5, Zdroj: MSI MAG A850GL PCIE5
Tak,že jsi čech a 7 třída tak je to celkem problém.Mám vnuka který chodí též do sedmičky i (když jejich esperanto je mi také cizí)ale vyjadřuje se poněkud lépe.No ale nic--Nade mnou, kteří odpovídali se ptají!! jakou grafickou kartu ve starém počítači máš(název graf.karty a výrobce)Procesor Intel nebo AMD-název a číslo,Zdroj kolik Watů-výrobce---Základní deska-popis desky,Paměť-ramky výrobce a kolik GB,popřípadě pevný disk výrobce a kapacita v GB.Napsat,že je to taková bedna,na to Ti nikdo nedokaáže odpovědět,natož poradit.
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Ahoj,
potřeboval bych poradit s výběrem QHD monitoru. Předpokládám 27 . Sestava PC v odkazu Aktuálně mám 27 full HD monitor 60 Hz, ale kupoval jsem nové PC, tak by si to zasloužilo lepší monitor. Hraju převážně single player RPG (BG 3, Cyberpunk,...
Poslední příspěvek
Popis HW hned v prvním příspěvku (takže UWQHD naprosto v pohodě).
Dobře vybraný monitor může přestát i 2-3 výměny kompu...