ulomené nožičky chladiče CPU
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: ulomené nožičky chladiče CPU
Větší vrstva je spíš na škodu, spíš se podívej jestli se o něco neopírá!
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Ono je tam strašně špatně vidět
ale je tam tato deska
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31441
myslím že se to o nic neopírá - teda zkoušela jsem z jedné strany sáhnout a mezi chladičem a těmi kondenzátory - co jsou na té fotce na tom odkazu co jsem poslala nahoře - tak tam je mezírka, ale ty co jsou vpravo, tam nevidím, ale jsou stejně vysoké, tak nevím.
ale je tam tato deska
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31441
myslím že se to o nic neopírá - teda zkoušela jsem z jedné strany sáhnout a mezi chladičem a těmi kondenzátory - co jsou na té fotce na tom odkazu co jsem poslala nahoře - tak tam je mezírka, ale ty co jsou vpravo, tam nevidím, ale jsou stejně vysoké, tak nevím.
Tych rad tu uz padlo neurekom, ale predsa len, pridam este vlastnu skusenost. Mal som podobny problem, ale namiesto noziciek sa zlomil ten ram okolo vetraka, resp. vrtlule a cele to odpadavalo. Pomohlo obycajne sekundove lepidlo.
► Zobrazit spoiler
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
2 CoBain_SK jí moc nepomůže...
Zkus ten chladič otočit o 90° třeba bude lépe sedět.
Zkus ten chladič otočit o 90° třeba bude lépe sedět.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
No na tom anglickém manuálu na obrázcích je právě že to má být v tom směru jak jsem to tam dala a vedle je další obrázek kde je to otočené o čtvrtku doleva a je u toho křížek, že takhle ne. Takže když to zkusím nepokazím tím nic ?
Zkoušela jsem to několikrát nasadit a nic. Říkám si pořád jestli to tam nemám nějak špatně zacvaknuté, ale bojím se použít větší sílu abych to nezlikvidovala i s deskou.
Za radu s lepidlem díky, ale já tam nic přilepit nepotřebuju, mám úplně nový chladič z obchodu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Lis 2011 16:42) ---
Takže posun o 90 stupňů byl úspěšný, pasta se nalepila na procesor a teplota měřená na everestu ukazuje kolem 50 stupňů - to není zrovna hitparáda ne ?
Zkoušela jsem to několikrát nasadit a nic. Říkám si pořád jestli to tam nemám nějak špatně zacvaknuté, ale bojím se použít větší sílu abych to nezlikvidovala i s deskou.
Za radu s lepidlem díky, ale já tam nic přilepit nepotřebuju, mám úplně nový chladič z obchodu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Lis 2011 16:42) ---
Takže posun o 90 stupňů byl úspěšný, pasta se nalepila na procesor a teplota měřená na everestu ukazuje kolem 50 stupňů - to není zrovna hitparáda ne ?
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No jestli je to v klidu tak ne...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zpět na “Problémy s hardwarem”