takže nová deska koupená .. zapojená .. ale s kartou stále stejný problém .. co teď? nejspíš to dám do nějakého odborného servisu už moc nemam psychických sil se s tim sr*t .. myslíte že tam mi s tím pomůžou?
problém se zapojením nové graf. karty
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: problém se zapojením nové graf. karty
zdravím
takže nová deska koupená .. zapojená .. ale s kartou stále stejný problém .. co teď? nejspíš to dám do nějakého odborného servisu už moc nemam psychických sil se s tim sr*t .. myslíte že tam mi s tím pomůžou?
tak.. v servisu zjistili že ta karta a základovka jsou nekomaptibilní .. vzhledem k tomu že jsem se tu ptal jestli mi ta karta pujde na tom co mam a napsal jsem vše včetně základovky .. a pak vzhledem k tomu že když to nešlo tak jste mi doporučili koupit novou- stejnou základovku .. tak moc radost nemám ..
no ale co s tím teď? .. mám dvě stejné základovky a grafiku .. která mi na nich nepujde, jaký mam možnosti?
no ale co s tím teď? .. mám dvě stejné základovky a grafiku .. která mi na nich nepujde, jaký mam možnosti?
-
d1amond
- člen HW spec týmu
A kdo Ti radil koupit tu samou desku? Nekde na druhe strane pisu, ze tyto desky maji problem konkretne s touto kartou a Ty koupis tu samou???
//desky se budou špatně prodávat, protože nepodporují jiné než 1.0 grafiky. Doporučuji prodat obě a ze zisku koupit jednu pořádnou.
//desky se budou špatně prodávat, protože nepodporují jiné než 1.0 grafiky. Doporučuji prodat obě a ze zisku koupit jednu pořádnou.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Projel sem to celý od začátku a myslím že ti nikdo neradil koupit stejný MB!
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
tak to jsem to nějak špatně pochopil .. v tom případě pokud můžu poprosit, mohl byste mi sem někdo prosím dát přímo odkaz na novou MB s kterou by to bylo všechno bez problémů?
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to psal hned na začátku příspěvku.Pokud chceš typ na levnou desku s DDR II pamětma,tak nedávnou jsem měnil ve starší sestavě desku za tuhle MSI K9N 65GM a s novou grafikou Radeon HD5670 fungovala bezproblémů.Problém ale bude sehnat ji.Tahle by však měla taky jet bez problémů http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=93001Marfy píše:PCIe 2.0 je zpětně kompatibilní s PCIe 1.0 ,ale i přesto se může stát,že některé desky si s novou grafikou nerozumí.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
koukám že ty mají jen dva sloty na RAM .. na týhle desce mám 4 .. a ty RAMky mam 3 ( 1gb a 2* 512mb)
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Jak je to říct slušně...Jsi v situaci, kdy si nemůžeš moc vybírat. Pošli sem přesné info o CPU a co to je přesně za grafiku. Z procesoru opiš ta čísla a u grafiky uveď výrobce a typ.
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
No při dnešních cenách DDR III pamětí bych se možná vykašlal na desku s DDR 2 pamětma a vzal novou desku + DDR 3 paměti.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
tak ten procesor AMD Athlon 64 X2 3800+d1amond píše:Jak je to říct slušně...Jsi v situaci, kdy si nemůžeš moc vybírat. Pošli sem přesné info o CPU a co to je přesně za grafiku. Z procesoru opiš ta čísla a u grafiky uveď výrobce a typ.
karta Sapphire Ati Radeon HD5670 - 512MB GDDR5
marfy: to by znamenalo koupit desku takovou na kterou by mi už nešli tyhle ramky, takže bych musel koupit novej typ ramek a ddr3 se týká jen ramek takže by ostatní věci na to šli přendat bez problémů?
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Problém bude v procesoru. Dnešní nové (byť starší) desky nepodporují tyto X2 procesory.. Pokud si necháš procesor, jsi odkázaný na bazar.
no pokud možno procesor bych si nechal, nechci do toho dávat ještě víc peněz
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 4542 Zobrazení