Obrazovka-No signal
Obrazovka-No signal
Ahojte, Když zapnu pc (Obrazovka Avidav) tak mi napíše "No Signal" a nenačte ani Windows.Nevíte proč ? (Grafika GeForce 6100 asi)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Obrazovka-No signal
Kabely jsou dotlačené? Funguje obrazovka třeba při připojení k notebooku? Chce to monitor zkusit jinde.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Zkusil jsem u kamaráda a jemu jede v pohodě a kabely jsou zatlačeny správně.. :)
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
sou dobre zatlaceny kabely? (a mas to napojeny z notebooku na monitor?)nebo classic stolni PC
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyz rika ano tak asi ano. Mel jsem podobny problem... Nejdriv Monitor potom zacal cvakat HDD a zacaly blbnout chladice CPU a pote jeste RAM.
Z toho pocitace byla na asi hodinu hromada srotu co patri na smetiste. Po hodine jsem zapnul znovu s jinym kabelem a jelo.
Tim chci rict ze se to muze zpravit treba novym kabelem ale taky to muze byt neco zavaznejsiho...
Z toho pocitace byla na asi hodinu hromada srotu co patri na smetiste. Po hodine jsem zapnul znovu s jinym kabelem a jelo.
Tim chci rict ze se to muze zpravit treba novym kabelem ale taky to muze byt neco zavaznejsiho...
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Když píše "No signal", tak to asi znamená, že nemá signál z grafiky. Další už je věc přemýšlení. O kabelech a kontaktech už tu něco padlo. Monitor je jinde vyzkoušený, v něm chyba tedy nebude. Doporučuji zkotrolovat GK (nejlépe v jiném PC) a její správné zasunutí ve slotu, pokud má MB integrovanou grafiku, vyzkoušet, zda tato chodí, popř. v Tvojí MB vyzkoušet jinou grafiku. Podle výsledků těchto "experimentů" se pak dá pokračovat (pokud samy o sobě nepomohou).
Další otázka je, zda Ti vůbec nabíhá PC. Pípne při rozběhu? Když po zapnutí mačkáš opakovaně DEL, dostaneš se do Biosu? Je třeba zjistit všechny známky toho, zda PC nabíhá nebo ne.
Další otázka je, zda Ti vůbec nabíhá PC. Pípne při rozběhu? Když po zapnutí mačkáš opakovaně DEL, dostaneš se do Biosu? Je třeba zjistit všechny známky toho, zda PC nabíhá nebo ne.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Počítáč podle mě nabíhá dobře a zkusím třeba ještě tu GK na jinší pc jak se domluvím s kámošem a myslím že to bude GK,Protože jsem zjistil že počítač se začal trošku více přehřívat.(např. 1 hodina hraní minecraft multiplayer a začal se přehřívat a byl celkem dost teplej..)
-
- Pohlaví:
Na základě takovýchto NEinformací se fakt nedá nic poradit.
Slyšíš pípnutí? Slyšíš znělku Win?Počítáč podle mě nabíhá dobře
Ano právě to jsem slyšel, ale myslím si že odešla asi grafiky tak to zkusím ještě někde jinde..
Tak to nevím jak to zjistím ?
Jak to zjistim ? 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nedetekován signál (černá obrazovka) při spuštění PC