Dobré odpoledne,
dnes jsem přišel domů a jako vždy jsem si chtěl zahrát multiplayer CoD 4 (originál). Zapnul jsem i chladící podložku, zapnul hru a v pohodě hrál. Najednou se NTB vypnul.. Po opětovném zapnutí hry jsem pomocí HW Monitoru změřil teplotu a byla 88 stupňů na procesoru a 80 na grafice. Zhruba před měsícem jsem NTB čistil a až do dneška to šlapalo v pořádku (do 75 stupňů max). Nevíte, kde může být zakopán pes?
Teplota NTB - vypnutí
Teplota NTB - vypnutí
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Re: Teplota NTB - vypnutí
Měl jsem obdobný problém a vyřešil jej úpravou chladící pasty,protože byla všude okolo a ne kde jí bylo potřeba.Třeba ti to pomůže.Původně se mi hřála gk na 100st.a teď je na 50st. vklidu a na 65st.při plném zatížení a cpu je ještě méně mezi 30st.a 50st.Také bys mohl zkusit aplikaci SPEEDFAN,ta ti ukáže veškeré teploty.
Pastu jsem měnil během čištění. Já s spíš divím, že takhle přes noc najednou, žádný časem..
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Dub 2013 18:03) ---
Tak pozor,už znám příčinu.. Po zapnutí NTB se neroztočí ventilátor CPU, proto ta teplota rapidně vzroste.. Čím to ale může být? Včera to šlo krásně, NTB jsem vypnul a dnes toto.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Dub 2013 18:03) ---
Tak pozor,už znám příčinu.. Po zapnutí NTB se neroztočí ventilátor CPU, proto ta teplota rapidně vzroste.. Čím to ale může být? Včera to šlo krásně, NTB jsem vypnul a dnes toto.
- Frank.burns
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
mozno chujova otazka, zapojil si po vycisteni DOBRE konektor ventilatora? sa mohol uvolnit...
To těžko, NTB jsem otvíral naposle před měsícem a poté to šlo. Přes noc to přestalo jít, NTB ležel na stole a nebylo s ním nijak manipulováno.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3546
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1807
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 22:09
-
-
- 28
- 4639
-
od Dejv28