Ahoj mám takový problém mám na jednom pc windows XP SP3 už jsem ho 3x přeinstaloval... nechce mi zobrazit víc než 4 bity - 16 barev a tím pádem nemůžu ani nainstalovat ovladače protože potřebuju režim aspoň 16 bitů a nejde mi to přehodit.
prosím o radu sem z toho úplně špatnej. chtěl jsem si najít někde aspon nějaký soubor pomocí ID HW ale našlo mi to akorát exe soubory
ID HW: PCI\VEN_8086&DEV_2562&SUBSYS_01261028
pc zobrazuje pouze 16 barev Vyřešeno
pc zobrazuje pouze 16 barev
Naposledy upravil(a) ivosidlik dne 23 úno 2014 20:46, celkem upraveno 1 x.
nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to
Re: pc zobrazuje pouze 16 barev
Nejde to nainstalovat ani v nouzovém režimu?
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Chybí ti ovladač grafiky, proto máš mizerné rozlišení a málo barev ...
nevim jak ... jak říkám mám jenom 16 barev tam nic nespustím v nouzáku to dělá to samý
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Úno 2014 20:44) ---
X to vím taky, ale řekni mi prosím jak ho nainstalovat když nespustím exe soubor
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Úno 2014 20:44) ---
X to vím taky, ale řekni mi prosím jak ho nainstalovat když nespustím exe soubor
A budeš je mít dokud ho nenainstaluješ ... jestli tomu nerozumíš, pozvi si odborníka. Proč nespustíš exe soubor? Protože chceš instalovat jiné ovladače a ty chtějí lepší grafické podmínky.
X já nevím jeslti si ze mě děláš prdel nebo neumíš číst... VÍM !, že nemám ovladač a že ho potřebuju, ale nemůžu ho normálně nainstalovat a nemám ho ani na výběr ve správci zařízení. já hledám způsob jak ho tam dostat abych aspoň mohl zobrazit alespoň těch 16 bitů ať můžu nainstalovat celý balíček
Prostě jdi od toho! U XP musíš udělat dost práce sám, než u 7. Nebo máš stažené poupravené XP a haldu virů v něm, protože to jinak není možné ... žádný celý balíček se u XP neinstaluje.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš CD s ovladači ke GK? Nebo nám alespoň prozraď jakou máš GK. Nejprve nainstaluj ovladače k základní desce. Najdeš je na CD k základní desce, nebo sem vlož přesný název základní desky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak znovu... nemůžu nic instalovat protože nezobrazím víc než 16 barev ... ovladače stáhnout můžu a mám ale nevím jak bych je tam instaloval. potřebuju rozchodit větší barevnou hloubku a rozlišení. Windows už sem zkoušel několikrát přeinstalovat. Grafická karta je integrovaná. Intel 82845G (myslím... musel bych to teď zapojovat)
To X: Zajímalo by mě proč chodíš na PC-help tohle má být fórum kde ti lidi poradí a ne ti říkat tvoje problémy který sou zřejmý a radit věci typu "jdi od toho". Jak sem tak četl tvoje příspěvky, tak snad jenom 2% k něčemu byly (nečetl sem všechny takže to tolik ani být nemusí)
To X: Zajímalo by mě proč chodíš na PC-help tohle má být fórum kde ti lidi poradí a ne ti říkat tvoje problémy který sou zřejmý a radit věci typu "jdi od toho". Jak sem tak četl tvoje příspěvky, tak snad jenom 2% k něčemu byly (nečetl sem všechny takže to tolik ani být nemusí)
Ovladače jsi měl mít už připravené (před instalací OS). Jestli máš notebook (int. grafika), je možné, že tam cpeš systém, který není podporovaný, navíc bys měl mít na harddisku zálohu s OS. Není možné, aby nefungovalo exe, jedině že tam cpeš jiné ovladače než grafiky, cpeš na notebook nepodporovaný OS či máš poupravený OS s viry. Pak už vidím chybu na židli. Dělal jsem to minimálně 10x (u XP). Jedině porouchaná integrovaná grafika ...
Notebook to není, ale je to nějaký sériový pc Dell... Pentium 4, 1gb ddr2 ram a ta grafika 82845G a na desce není ani označení. ráno to kdyžtak zapojím a opíšu to ze správce. já sem myslel, že se dají ovladače na grafiku (alespoň ty zákadní) instalovat jako např. tiskárny, že pouze zkopírujete jeden nebo dva soubory a už ji můžete používat.
To by pak nebyla instalace.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4639
-
od 4Lift
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 21:09
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4292
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
-
-
Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw) - 3
- 3933