Dobrý den,
dnes jsem si nainstaloval Mafii 2 na svůj Win7 a všechno proběhlo v pořádku, hra po mně chtěla abych nainstaloval taky PhisX od NVIDIA.. Žádný problém.. Pak jsem mafii spustil a všechno ok.. krásná grafika prostě super.. pak jsem jí vypl a grafiku jsem měl zdeformovanou.. celej obraz přebarvenej, a může za to právě NVIDIA.. Já nemám Grafickou kartu od nich nebo s nějakou podporou nebo tak něco, takže NVIDIA tu hru dala do své grafiky, ale po vypnutí ji nepřehodila zpátky..
Nevíte co s tím ???
Díky za odpověďi
ps : předem říkám že mám NEJNOVĚJŠÍ verzi NVIDII , aby někdo nepsal ať si dám lepší verzi.. ani ta starší nefunguje..
Mafia 2 - NVIDIA
Re: Mafia 2 - NVIDIA
Co mas za grafickou kartu?
Nejdriv pises ze nemas grafickou kartu od Nvidie a o dve vety dal ze mas nejnovejsi verzi ovladace, coz se ovsem navzajem vylucuje. Pokud nemas karu od Nvidie, pak PhysX funkce musi pocitat procesor.
Nejdriv pises ze nemas grafickou kartu od Nvidie a o dve vety dal ze mas nejnovejsi verzi ovladace, coz se ovsem navzajem vylucuje. Pokud nemas karu od Nvidie, pak PhysX funkce musi pocitat procesor.
Re: Mafia 2 - NVIDIA
tim jsem myslel ze mam nejnovejsi verzi physX od nvidii.. grafickou kartu od ni nemam
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2322
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 10:34