Zdravím, mám tady jeden starší notebook Lenovo Y560 (Verze bez přepínatelných grafik)
Na desce je 5730HD , ale očividně odešla funguje pouze nouzový režim a čistá verze windowsů bez ovladačů po nahrání ovladačů na 5730tku černá obrazovka.
Takže jsem se s ní již rozloučil, ale k věci
Vzhledem k tomu že vše ostatní je na desce plně funkční a není to zase tak notebook mimo dobu a ještě lehce zvládá dnešní věci, nerad bych ho vyhodil jen kvůli grafiky.
ta je ovšem nevím pro ale integrovaná a nejde ji tedy poslat pryč.
Slyšel jsem o možnosti nějakých Externích grafik přes USB, ale blíže jsem se nedostal k nějakým zkušenostem.
Má cenu investovat do externí USB grafiky, Stačí jen nějaká obyčejná , nechci žádnou herní na to mám Druhý stroj. Spíše jen by šlo o práce s texty , facebook, možná nějaké flash hry...
Nová deska stojí okolo 8000,- takže tuto možnost rozhodně zavrhuji.
Ale nějaké 3000 bych do něj ještě zainvestoval. Je nějaká možnost jak vyměnit grafiku?
Pokud bude třeba můžu poslat desku a ostatní info, ale myslím že k tomuto dotazu je to irelevantní.
Díky
Nefunkční interní grafika na notebooku - výměna?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunkční interní grafika na notebooku - výměna?
Moznost jak vymenit grafiku je, ale potrebujes k tomu pajeci stanici, nejlepe infra. Lepsi je koupit za 150 USD novou zakladni desku.
Externi grafika bude podstatne drazsi nez nova zakladni deska. Ten laciny prevodnik na USB kteremu se rika graficka karta je v podstate k nicemu, protoze funguje pouze jako druhe zarizeni k existujici karte.
Externi grafika bude podstatne drazsi nez nova zakladni deska. Ten laciny prevodnik na USB kteremu se rika graficka karta je v podstate k nicemu, protoze funguje pouze jako druhe zarizeni k existujici karte.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyby byla deska za 150$ tak bych po ní s radostí skočil, ale okolo téhle ceny se na Ebayi pohybují desky se stejným problémem tedy něčím vypáleným z většiny GK.
Mám tady ještě starou desku z Lenova G555 taky mě napadlo ty karty přehodit, ale na to jsem asi malý pán a myslím že bych si tím nepomohl.
Mám tady ještě starou desku z Lenova G555 taky mě napadlo ty karty přehodit, ale na to jsem asi malý pán a myslím že bych si tím nepomohl.
http://www.aliexpress.com/w/wholesale-L ... roupsort=1
Potrebujes ale presne vedet verzi zakladn desky, tech Y560 je vic typu.
Potrebujes ale presne vedet verzi zakladn desky, tech Y560 je vic typu.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Tady jsem se nedíval, díky moc
Typ už si ošefuju snad tam bude stejný :)
Typ už si ošefuju snad tam bude stejný :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2153
-
od viktorsavo
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 13:29
-
- 10
- 4258
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
- 4
- 4803
-
od amirinda
13 črc 2024 18:00
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 10926
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-
-
- 8
- 5415
-
od Baggy