Asi před rokem jsem si koupil netbook Acer Aspire One D270. Jelikož hodně cestuji, nemohu s sebou tahat velký notebook. Tak jsem si ho koupil jako takový druhý přenosný počítač. Kupoval jsem ho na přiloženém odkazu na Alze. Velmi se mi líbily jeho parametry v porovnání s cenou a velikostí. Zatím jsem s ním maximálně spokojený, ale často narážím na problémy pravděpodobně s pamětí. Potřebuji na něm používat i celkem náročné programy na výkon. Například Adobe Photoshop, Sony Vegas a další takové. Programy mi na něm běží, ale jejich chod je poměrně pomalý stejně jako například ukládání vytvořené práce. Opravdu mu moc nechybí na to, aby fungovaly i tyto programy na 100%. Semtam na něm spustím i nějakou tu hru, samozřejmě ne graficky náročnou, protože vím, že herní PC to není a ani být neměl. Je to netbook zejména na práci a pokud možno s co největší výdrží. Klidně ale oželím kratší dobu výdrže, pokud by se povedlo ho alespoň nějakým malým způsobem zrychlit.
Je tedy nějaká možnost tento netbook zrychlit? Povypínání nějakých funkcí Windows, vypnutí Windows grafiky, taktování či cokoliv jiného? Jak říkám, opravdu mu nechybí, stačilo by málo. Máte nějaké tipy nebo návrhy? Ocením jakoukoliv snahu o pomoc.
Odkaz: http://www.alza.cz/acer-aspire-one-d270-26ckk-cerny-d360941.htm
Děkuji.